Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
abradaque pisze::evil: czyli wygląda, że w ciążyI co teraz? Jeden nadprogramowy kot to spore obciążenie, a dzieciarnia jeszcze?! Poza tym jak takim kociakom (jeśli będą podobne do mamy) szukać dobrych domów?
Magija pisze:abradaque pisze::evil: czyli wygląda, że w ciążyI co teraz? Jeden nadprogramowy kot to spore obciążenie, a dzieciarnia jeszcze?! Poza tym jak takim kociakom (jeśli będą podobne do mamy) szukać dobrych domów?
jeśli dasz radę dowieźć ją do Seidla to Fundacja pokryje koszty sterylizacji
andorka pisze:Magija pisze:abradaque pisze::evil: czyli wygląda, że w ciążyI co teraz? Jeden nadprogramowy kot to spore obciążenie, a dzieciarnia jeszcze?! Poza tym jak takim kociakom (jeśli będą podobne do mamy) szukać dobrych domów?
jeśli dasz radę dowieźć ją do Seidla to Fundacja pokryje koszty sterylizacji
Magda, jak tak własnie kombinowałam, abradaque już saczęła zbierać pieniążki na bazarku, pewnie jakieś dodtkowe koszty leczenia też będą, to wspólnymi (jej i Kotyliona) siłami pewnie damy radę.
Umówiłam się z nią na dzisiaj, ale to co za oknem...![]()
![]()
wycieczka na Dąbrowę zakrawa na wycieczkę najmniej na pół dnia, przełożyłam temat na jutro, może nam to miasto trochę ogarną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 632 gości