Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Lafinka ma zawsze taka stoicką minkę... a przecież wiem, że to panna z charakterkiem
Oj tak tak!![]()
Sihajko, Kretki Cioteczce przesyłają całuski, i proszą, żebyś się nie zamartwiała!![]()
Dziękuję, serduszka. Staram się nie panikować.... a dzięki Waszym całuskom mi cieplej...
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Ja jutro nie wiem jak do pracy dotre-w Zabrzu padal "deszczośnieg" na lezacy śnieg-na chodnikach wody z 5cm.......boje sie sprawdzic ,czy to zamarza teraz wieczorme,bo przeciez to oczywiste ble
No niestety Ania, zamarza..Będziem jeździć.
Po prostu nie chce myslec o jutrzejszym dniu,a wt-czwa mam lacozne w dwoch pracach z dojazdme do Gliwic![]()
I jak tu lubić zime
![]()
Moje kociaste dzis sie oszczedzaja na wszelkie sposoby,balkonowaly troche ,ale nawet Rys uznal,.ze jest paskudnie i zwial w koncu do domku
kalair pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:
No właśnie!![]()
![]()
A śniłam Ci się pozytywnie, czy nabroiłam?
No raczej nabrioiłas,bo w kilka osób przyjechaliśmy w twoje okolice do kogoś i jak juz byliśmy to Ciebie nawiedzieliśmy,ale byłas baaaardzo negatywnie nastawiona![]()
![]()
Ożeszqrkawodna!![]()
![]()
Trzeba było to małymi literkami pisać, , bo już ze strachu nikt nie przyjedzie!![]()
Kociara82 pisze:to fajnie ze stromoszybki zjazd bedzie
zalatw sobie sanki lub tzw "dupolotke" i szybciej w domu bedziesz
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:No raczej nabrioiłas,bo w kilka osób przyjechaliśmy w twoje okolice do kogoś i jak juz byliśmy to Ciebie nawiedzieliśmy,ale byłas baaaardzo negatywnie nastawiona![]()
![]()
Ożeszqrkawodna!![]()
![]()
Trzeba było to małymi literkami pisać, , bo już ze strachu nikt nie przyjedzie!![]()
ajtam,ajtam,zara nie przyjedzie,małymi też by doczytali
Kociara82 pisze:eeeeeee, tam! Bedziesz smigac tak szybko, ze nikt tego nie zauwazy![]()
![]()
kalair pisze:Dla Cioci Bożenki-![]()
Taka zima jak na tym obrazku to mi sie podobaIskropka pisze:Przez ten śnieg to ja nie zauważyłam nowego wątku![]()
Dobry wieczór
Iskropka pisze:Przez ten śnieg to ja nie zauważyłam nowego wątku![]()
Dobry wieczór
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości