Elu ma koty, albo koty mają elu ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 8:22 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

przeczytałam i obejrzałam zdjęcia z ogromną przyjemnością. Berezka wypisz wymaluj moja Klara :) chciałabym być tak świetnym fotografem jak Ty. Niestety mnie często wychodzą ciemne plamy. Klara czarnulka jak zwinie sie w kłębek to nie widac gdzie głowa a gdzie ogon. Być może mam zły aparat (hm... w telefonie). Moja Klara tez akrobatka. Jestem w szoku o 3 łapkach wskakuje na wysokie meble. Ja jestem pod wrażeniem 8O . Na szczęście oszczędza moje firanki (chyba domyśliła się że jesteśmy z mężem dopiero na dorobku :roll: ). Czasem tylko zrzuci serwetę ze stołu, oczywiści z całą jej zawartością.. hehe a potem chowa sie pod naroznik.. wie że zbroiła.

mala_czarna

Od: Wto gru 07, 2010 8:58

Post » Sob gru 11, 2010 10:31 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

LSVC pisze:Wszystkie zdjęcia fantastyczne :1luvu: ale to ostatnie jest po prostu rozbrajające :1luvu:
Przeprzyjemny wątek do pozachwycania się...

Dziękuję, to wszystko zasługa kotów, że są :D

Niebawem pojawią się kolejne zdjęcia, a tymczasem zapraszam na poprzednią stronę tych, którzy jeszcze nie widzieli nowych zdjęć :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Sob gru 11, 2010 10:36 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

mala_czarna pisze:przeczytałam i obejrzałam zdjęcia z ogromną przyjemnością. Berezka wypisz wymaluj moja Klara :) chciałabym być tak świetnym fotografem jak Ty. Niestety mnie często wychodzą ciemne plamy. Klara czarnulka jak zwinie sie w kłębek to nie widac gdzie głowa a gdzie ogon. Być może mam zły aparat (hm... w telefonie). Moja Klara tez akrobatka. Jestem w szoku o 3 łapkach wskakuje na wysokie meble. Ja jestem pod wrażeniem 8O . Na szczęście oszczędza moje firanki (chyba domyśliła się że jesteśmy z mężem dopiero na dorobku :roll: ). Czasem tylko zrzuci serwetę ze stołu, oczywiści z całą jej zawartością.. hehe a potem chowa sie pod naroznik.. wie że zbroiła.

Miło mi :)
Też pewnie byłabym w szoku jakby 3 łapki skakały bez problemu po meblach. Dzielna Klara! :)
Berka już przestała wspinać się po firankach, chyba jej się znudziło ;) Firanka nieźle pozaciągana, a to jedyna jaką mamy (tzn druga wisi w sypialni), bo właściwie też jesteśmy na dorobku mimo, że po ślubie już pare lat ;) No ale skoro Berka przestała wspinać się po firankach, to chyba trzeba pomyśleć o kupnie nowej :mrgreen: Ta w sypialni na szczęście nie jest tak pozaciągana :)

elu

Post » Sob gru 11, 2010 11:34 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

zapraszam do oglądania nowych zdjęć :)

mala_czarna

Od: Wto gru 07, 2010 8:58

Post » Sob gru 11, 2010 14:37 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Elu, fotostory prześwietna!!! To zdjęcie z łapkami na końcu - no, cudo po prostu :1luvu: Zresztą wszystkie super :piwa:
A czym pasiesz koty? To była kocia trawka?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob gru 11, 2010 16:17 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

I ja sie pozachwycałam :1luvu: Aż słów brakuje... Mnie rozbroiło zdjecie czytającego kota. Ja jestem mol książkowy. Uwielbiam czytać. A moje kicie przyswajają wiedzę przez skórę- często kładą sie na rozłożonych książkach, czasopismach :P

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Sob gru 11, 2010 21:46 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Ufff...wreszcie mogę odpocząć. Zakupy, sprzątanie, obiad, tort...

jozefina1970 tak, to kocia trawka :)

sunshine ja też uwielbiam czytać :) a jak czytam to wg kotów książka, którą właśnie czytam jest najlepszym miejscem do spania :P

elu

Post » Sob gru 11, 2010 21:53 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Jedna z karteczek świątecznych została przekazana ponownie na bazarek! :1luvu: Oto on:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=121328
Zapraszam! :s3:

elu

Post » Nie gru 12, 2010 14:53 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Cudna fotohistoria :1luvu: :1luvu: :1luvu: niesamowite zdjęcia ostatnie rozczula a Berka na firankach rozbrajająca.
Obrazek

ana_p

Od: Pt lip 30, 2010 11:55

Post » Nie gru 12, 2010 19:56 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

ana_p pisze:Cudna fotohistoria :1luvu: :1luvu: :1luvu: niesamowite zdjęcia ostatnie rozczula a Berka na firankach rozbrajająca.

Dziękuję :D Gdyby nie koty, to nie byłoby takiej fotohistorii :lol:

elu

Post » Nie gru 12, 2010 21:21 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Gdyby nie fotograf nie byłoby takiej cudnej fotohistorii, z dowcipnymi komentarzami :D

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Nie gru 12, 2010 22:28 Re: Elu ma kota...Fotohistoria Berki i Tigerka s.22

Proszę Państwa zaczynamy nowy rozdział - TRÓJKOT :D

(Nazwę zapożyczam od kogoś z forum, chyba wejhaiwej? Ktokolwiek to był mam nadzieje, że nie będzie się gniewał, ale słowo jest świetne, więc je rozpowszechnię :)

Jak już pisałam na str.4:

elu pisze:[...]a tymczasem przedstawiam Wam najnowszą członkinię naszej rodzinki :)
Proszę Państwa, oto panna Migotka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Moja siostra się śmiała, czy to efekt uboczny sterylki Bereniki :ryk:
Ale to musiało być przeznaczenie ;) Pojechaliśmy tydzień temu na kontrolę z Berką po sterylce, a u wetki biegało takie małe tri. Okazało się, że została wetce podrzucona. Mała chwyciła za serce mojego męża i tym sposobem do weta pojechaliśmy z 1 kotem, a wróciliśmy z dwoma :mrgreen:

No to raz... dwa... trzy... :1luvu:
Obrazek

elu

Post » Nie gru 12, 2010 22:48 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. TRÓJKOT od str.23 :)

Cudowne zdjęcia!!! :1luvu: wspaniały relaks po robocie 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie gru 12, 2010 22:49 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. TRÓJKOT od str.23 :)

Tak wyglądały pierwsze chwile po przybyciu do nas Migotki.
Obrazek

Już na drugi dzień odważyła się wyjadać Tigerkowi z miski, a Tigerek przyjął to ze stoickim spokojem :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Na początku wyglądała na trochę zabiedzoną. W oczkach ciągle pojawiała się ropa.
Obrazek

Tigerek i Berka zapoznają się z nową koleżanką. Berki właściwie nie widać, ale jak przyjrzycie się prawemu dolnemu rogowi to widać kawałek czarnej łapki :)
Obrazek

Zabawy w kotka i myszkę ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Dwie Migotki :)
Obrazek

Koszyczek przypadł jej do gustu :)
Obrazek

Ciii...
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie gru 12, 2010 23:34 przez elu, łącznie edytowano 1 raz

elu

Post » Nie gru 12, 2010 22:56 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. TRÓJKOT od str.23 :)

shalom pisze:Cudowne zdjęcia!!! :1luvu: wspaniały relaks po robocie 8)

Polecam się 8)

elu

[poprzednia][następna]