Zaginiony - odnaleziony Rufus/Kazio i trochę Stefan z Grecji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 19:55 Re: Zaginiony - odnaleziony Rufus/Kazio i trochę Stefan z Grecji

To link do mojego wątku...
Jakbyś zobaczyła gdzieś w necie informację o podobnym kocie, proszę, daj mi znać... viewtopic.php?f=1&t=120326
Odchodzę od zmysłów, ale nie tracę nadziei!!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pon gru 13, 2010 18:34 Re: Zaginiony - odnaleziony Rufus/Kazio i trochę Stefan z Grecji

Miss pisze:Trzymam mocno kciuki! Gucio musi się znaleźć. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Osobiście nie potrafię sobie wyobrazić takiej tragedii. Musisz odchodzić od zmysłów ...

A ja potrafię :( też przez to przechodziłam :( , ale wszystko skończyło się dobrze i tutaj też tak się stanie :1luvu: :1luvu:

:kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia]