Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 9:53 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Saranno potrzebuję wiedzieć, kiedy konczą sie Twoje dwa Bazarki, na których licytuje ALICJA. Będe szykować przesylkę dla ALICJI i dobrze by było wszystko zapakowac razem. Wczesniej fanty musza jednak dotrzeć do mnie.ALICJO na kiedy trzeba sie szykować?

Wysłałam pw:)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Nie gru 12, 2010 14:18 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

witam sie niedzielnie
jeszcze musze przezyc jutrzejszy dzien i wkoncu 4 dni wolne.tzn powiedzmy ze wolne bo musze ogarnac balagan w mieszkaniu :?
wkoncu tez bede miala czas aby wystawic bazarki :wink:

Serum mam nadzieje ze bierzesz leki oslonowe na zoladek?dalacin jest bardzo silny i bardzo wyjalawia. :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie gru 12, 2010 14:54 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Uff znalazłam Was :)
Wczoraj wieczorem trzyosobowa ekipa odśnieżała dojście do budek i stołówek na kabatach, łopat nie było, robilismy to... butami. Ale jak skutecznie! Jedną ze stołówek ulepszyliśmy dodając daszek ze skrzynki po kalafiorach. Teraz pies tam nie wejdzie, a każdy kotek poradzi sobie bez problemu.
Dziś śnieg się topi, wszystko mokre.
Ściskam Was wszystkie! :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie gru 12, 2010 14:58 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:witam sie niedzielnie
jeszcze musze przezyc jutrzejszy dzien i wkoncu 4 dni wolne.tzn powiedzmy ze wolne bo musze ogarnac balagan w mieszkaniu :?
wkoncu tez bede miala czas aby wystawic bazarki :wink:

Wióro, uważaj, żeby ci praca za bardzo w zwyczaj nie weszła, ja wczoraj z rozpędu poszłam do pracy, a miałam mieć wolne :ryk: Po raz pierwszy od miesiąca wolny weekend
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 12, 2010 15:06 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:
Serum mam nadzieje ze bierzesz leki oslonowe na zoladek?dalacin jest bardzo silny i bardzo wyjalawia. :roll:

Tak biorę :wink: . Pani doktor zapisała mi Lactobacil 5.
Jak ja zazdroszczę moim kotom śpią cały czas jak zaczarowane ......gdyby jeden to pewnie bym zaczęła sie martwić ,że coś nie halo ,ale śpią wszystkie trzy :lol:
Siedzę sobie sama z moimi futrami i też chętnie bym pospała ,bo cisza i spokój ,ale jakoś tak nie mogę :x nie potrafię w ciągu dnia zasnąć :evil:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Nie gru 12, 2010 20:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziewczyny, zadzwoniła do mnie Iza, nie ma komputera :( Rozsypał się na dobre i nie ma widoków na naprawę, bo koszt przewyższy wartość sprzętu. Może któraśz Was ma jakiś pomysł? Ja popatrzyłabym na allegro, ale nie znam się na tym zupełnie i potrzebny byłby ktoś, kto się choć trochę zna.
Obrazek

Afatima

Post » Nie gru 12, 2010 20:08 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Znalazłam takie coś:
http://allegro.pl/komputer-dell-gx240-p ... 81433.html
Zaletą jest, że mozna go odebrać w Szczecinie. Ale nie wiem czy to nie jakiś stary śmieć...
Obrazek

Afatima

Post » Nie gru 12, 2010 20:41 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Afatima pisze:Znalazłam takie coś:
http://allegro.pl/komputer-dell-gx240-p ... 81433.html
Zaletą jest, że mozna go odebrać w Szczecinie. Ale nie wiem czy to nie jakiś stary śmieć...

Nie znam się :( ....

taizu

Post » Nie gru 12, 2010 22:54 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Niestety to stary śmieć jest... Pamiec praktycznie zadna no i bardzo bardzo wolny... Nie warty 200zl... Mój facet obiecał ze popatrzy wieczorem, on jest grafikiem i zna sie na sprzęcie. Pytał tylko jaki moze byc koszt (oprócz tego ze jak najmniejszy ;) )
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Nie gru 12, 2010 23:05 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Już spojrzał i proponuje cos takiego
http://allegro.pl/ida-swieta-najtaniej- ... 40999.html
Cena wyższa ale komp na pewno będzie działał dłuższy czas i sie nie rozsypie... Wiec Moze to w perspektywie bardziej opłacalne...

A Iza przymusowy urlop od forum moze przeznaczy na dodatkowy sen, przyda jej sie!
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Nie gru 12, 2010 23:28 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Cena nie jest wstrząsająca, a jeśli komp niezły....

taizu

Post » Nie gru 12, 2010 23:47 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Muszę iść spać, a jutro nie wiem, czy i kiedy wejdę na miau bo mam paskudny, jeżdżony dzień z chirurgiem stomatologicznym w tle :evil: Jakby co to partycypuję w zakupie tego kompa i proszę o nr konta

taizu

Post » Pon gru 13, 2010 9:21 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Okazuje się, że popaprany będę miała tydzień, nie dzień (ale to pracowo, nie dentystycznie).Jak przeżyję, podtrzymuję wszystkie zobowiazania. Pozdrawiam

taizu

Post » Pon gru 13, 2010 9:26 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Sarro, wielkie dzięki za radę. Masz rację, nie ma co śmiecia kupować.
Słuchajcie, kupię ten komputer i wyślą go do Izy. Jeśli ktoś jeszcze chciałby może partycypować w kosztach, bardzo proszę o pw, wyślę numer konta.
Taizu, bardzo dziękuję, zaraz wyślę pw! :1luvu:
Obrazek

Afatima

Post » Pon gru 13, 2010 9:32 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ja też grosik dorzucę.Poproszę o nr.konta.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

[poprzednia][następna]