Celine Dion i ciuchy na śląskie biedy KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 13:32 Celine Dion i ciuchy na śląskie biedy KONIEC

Dla kotów z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=113845&start=855 zacytuję:

Sytuacja niestety nas przerosła - nie możemy wyciągać tylu kotów jednocześnie :( Pieniądze się kończą, a tylko żebrzemy w każdym wątku o kolejne - i niestety to właśnie muszę robić :(
W tej chwili wsparcia potrzebują:
- mały buranio u anity5, ciągle leczony, z kocim katarem
- Joachim, kot najprawdopodobniej po wypadku/kopnięciu, ze zdeformowaną czaszką, będzie potrzebował kastracji - j.w., konsultacji okulistycznej
- Srebrny - kot z problemami, z chlamydią, kocim katarem, uszkodzonymi oczkami i problemami behawioralnymi, na dt już 2 lata
- starsza szylkretka bez ogonka, z raną, najprawdopodobniej po wypadku, będzie jeszcze potrzebowała sterylizacji
- Bobi, który tak długo czeka już u mar9 na swój dom...
- Filemonek u mar9, ciągle leczony
- Eustachy - pieluszkowy kot u Justy&Zwierzaki, wymaga opieki,leczenia i nakładów finansowych
- Rysiu, ciągle chorujący kocurek, też u Justy
- charcząca pingwinka z podejrzeniem nowotworu u Justy, której diagnostyka jest bardzo kosztowna
- Pinokio po potrąceniu - ze złamaną łapką i miednicą - w pozaforumowym dt, bardzo wymagającym wsparcia :(
- malutki tygrysek doleczany z kk, przed świętami pojedzie do ds..
- syjamka u arnold 2 - problemy z wątrobą, trzustką, kicha, nie je - skończyły się nam fundusze na pokrycie jej rachunków :(
- Misiu, 5 - mies. kocurek, z wyleczonym kk, szukający domu
- u p. Czypionki mała trikolorka i 5-miesięczna, czarna koteczka

Bardzo proszę o wsparcie dla syjamki, dla Justy na pingwinkę, dla Joachimka...
Justyna też nie ma już za co ogłaszać koty na allegro - ma tam spory dług na koncie :(
Mamy nauczkę, że dobre chęci to nie wszystko i nie da się bez środków, bez możliwości zabierać się za coś na taką skalę :( W tym momencie jednak muszę gorąco poprosić o pomoc - dla tych kotów, które miały szczęście być zabrane, dla ich dt...

*Celine Dion Pure Brilliance woda toaletowa 50ml

Woda toaletowa, którą wystawiam na bazarku jest testerem, nie ma tego ozdobnego fioletowego korka, ani opakowania i jest trochę zużyta, jak widać na zdjęciu.

Obrazek Obrazek

O tym zapachu piszą, cytuję za http://www.celux.pl/index.php?products= ... od_id=4584

Pure Brillance jest ożywczym owocowo-kwiatowym zapachem, który otwiera się iskrzącym połączeniem gruszki, jabłka, zielonych listków i rozkwitającej frezji.

Cena kup teraz 25 zł, przesyłka polecona po mojej stronie. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie.

*Tuniko-sukienka-sweterek z kapturem, rozmiar M, używana, stan dobry, "kosmaty" materiał, mam jeszcze do tego pasek złoty, taki jak lamówka w kapturze, ale nie ujęłam go na zdjęciu.

Obrazek [IMG=http://img143.imageshack.us/img143/4609/1003561x.jpg][/IMG]

Cena 10 zł w kup teraz, przesyłka polecona po mojej stronie. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie.

* Bluzka-tunika w paski, ze srebrną nitką, rozmiar M, używana, stan dobry, troczek z boku, marszczone rękawy.

Obrazek

później dodam jeszcze jedno zdjęcie, imageshack nie działa....

Cena kup teraz 10 zł, przesyłka polecona po mojej stronie. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie.
Ostatnio edytowano Nie gru 12, 2010 15:31 przez Madziulla, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Nie gru 12, 2010 14:04 Re: Celine Dion i ciuchy na śląskie biedy

Wszystkie trzy rzeczy poproszę :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Nie gru 12, 2010 14:34 Re: Celine Dion i ciuchy na śląskie biedy

kasiakom pisze:Wszystkie trzy rzeczy poproszę :)

8O

Ale szybka reakcja, kasiakom dziękujemy :1luvu:
Za chwilę napiszę pw.
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Nie gru 12, 2010 14:43 Re: Celine Dion i ciuchy na śląskie biedy

Bardzo dziękujemy :)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro gru 15, 2010 18:28 Re: Celine Dion i ciuchy na śląskie biedy KONIEC

Wszystko jest u mnie i wszystko jest genialne :D