kocurzyca41 pisze:kalair pisze:I proszę, dowód rzeczowy że Kretka obronna jest. Irisia znaczy.![]()
To naprawdę ona, nie ja.
O przepraszam Irisia jest od drapania
No jest jest! Widać jak na dłoni!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:I proszę, dowód rzeczowy że Kretka obronna jest. Irisia znaczy.![]()
To naprawdę ona, nie ja.
O przepraszam Irisia jest od drapania
kalair pisze:Kociara82 pisze:powinnas poprawic tytul watku na: kretki NA 102![]()
Ola , na 102?Jeszcze by zobaczyły..
kalair pisze:I proszę, dowód rzeczowy że Kretka obronna jest. Irisia znaczy.![]()
To naprawdę ona, nie ja.
kocurzyca41 pisze:Moja Dzidzia jest od grzania.Właśnie udajemy się do wyreczka,wymiziam brzunio,a ona mnie pogrzeje.Jutro do pracuni
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:powinnas poprawic tytul watku na: kretki NA 102![]()
Ola , na 102?Jeszcze by zobaczyły..
a co im szkodzi?niech czasem wiedza, ze macie do nich szacunek, ze sie liczycie z nimi, to nie bedzie takich akcji potem:
kalair pisze:I proszę, dowód rzeczowy że Kretka obronna jest. Irisia znaczy.![]()
To naprawdę ona, nie ja.
musial solidnie kici podpasc, ze go tak urzadzila...
kalair pisze:Mój koc!
Kociara82 pisze:kalair pisze:Śpię??
ale slodko
Kociara82 pisze:powinnas poprawic tytul watku na: kretki NA 102![]()
kalair pisze:Ola , na 102?Jeszcze by zobaczyły..
kocurzyca41 pisze:Moja Dzidzia jest od grzania.Właśnie udajemy się do wyreczka,wymiziam brzunio,a ona mnie pogrzeje.Jutro do pracuni
kalair pisze:kociczka39 pisze:Eee,druga strona,nie jest źle,żem myslała,że jaka 10 strna juz leci,a tu miły zaskok,a co Kolokretki neta nie mają ?
![]()
![]()
![]()
Meldujemy się
Kolokretki niedawno wąta założyły!![]()
![]()
Sylwia, no fidzisz![]()
Witamy Myszolandkowo w Kretkowie!.![]()
kalair pisze:A to plaskata Iriska.![]()
..z przodu-
..i ze swoim ogonkiem jak precelek-
kalair pisze:Mój koc!