K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 11, 2010 21:28 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

mogę też jakieś inne coś przywieźć z kociarni lub okolic w niedzielę. jeśli będę miała ocieplacz dostępny!

dygotka do tego czasu będzie w klatce, prawda? bo nie uśmiecha mi się latanie po kociarni z podbierakiem...

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob gru 11, 2010 21:47 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kocuria, nie ma problemu. W poniedzialek albo we wtorek przyniose ocieplacz na kociarnie to sobie wezmiesz. Bo na jutro mi potrzebny dla Boroweczki. Az ciekawa jestem jak panna jutro sie zachowa w nieznanych warunkch, w koncu to mala dama, a damy maja humorki :mrgreen:

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Sob gru 11, 2010 21:52 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kocuria pisze:mogę też jakieś inne coś przywieźć z kociarni lub okolic w niedzielę. jeśli będę miała ocieplacz dostępny!

dygotka do tego czasu będzie w klatce, prawda? bo nie uśmiecha mi się latanie po kociarni z podbierakiem...

Dygotka od dzisiaj luzem w cat-roomie :mrgreen: Ale ona lubi ludzi, więc nie powinno być problemu.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob gru 11, 2010 22:02 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

W nd na ostatnią zmianę mogę przywieźć Ryfona.

Znalazłam swoje czarne szelki w zielonej skrzynce, ale nadal poszukuję do nich smyczy.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob gru 11, 2010 22:20 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze: Wiem, że ten weekend jeszcze się nie skończył, ale powoli trzeba ustawiać grafik koci (bo ludzki już jest) na przyszły weekend.

Proszę o informacje, jakie koty i kiedy mogą być. Z kociarni do dyspozycji Sezam (ale chyba tylko ze mną, bo kosma miała z nim dzisiaj problem :mrgreen: ), Kminek i Dygotka. Nie będzie już Elmy, a Truskawka po ciachaniu też się nie nada. Wiem, że Kinga W. przywiezie Pince' a, ale to nadal tylko 4 sztuki.
Konieczne jeszcze 4 koty!

Przypominam grafik:
18.12. sobota
1. Miszelina, akima - kot Sezam (11.00 - 13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - kot???? - transport???
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Prince (15.00 - 17.00) - transport Kinga W.
3. Kasumi, Kocuria - kot Dygotka, transport Kocuria

19.12. niedziela
1. Miszelina, akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Kasumi, kosma_shiva - kot??? - transport???
3. Kasumi, Kocuria -kot Ryfka - transport -_namida_
Obrazek

miszelina

Post » Sob gru 11, 2010 22:24 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info

Ja jestem jutro od 18.00, zejdzie pewnie do 20.00

Dziękuję Noemik za miłe towarzystwo w trakcie kwestowania, Negra dała plamę na całej linii, z mega spokojnego kota zamieniła się w miaucząco-wyrywającego się potworka, tak bardzo sie biedna zestresowała:( swój dyżur spędziła głównie w klatce udając czarną panterę:) ale nie ma tego złego ... do GK przyszła BarbAnn i zrobiła Negricie super zdjęcia (do oglądania: http://picasaweb.google.com/glowacka5 ) Basiu bardzo dziękuję i wyrażam szczery podziw za ofiarną pracę w trudnych warunkach :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob gru 11, 2010 22:26 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kinga Warmijska pisze:
pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info

Dziękuję Noemik za miłe towarzystwo w trakcie kwestowania, Negra dała plamę na całej linii, z mega spokojnego kota zamieniła się w miaucząco-wyrywającego się potworka, tak bardzo sie biedna zestresowała:( swój dyżur spędziła głównie w klatce udając czarną panterę:) ale nie ma tego złego ... do GK przyszła BarbAnn i zrobiła Negricie super zdjęcia (do oglądania: http://picasaweb.google.com/glowacka5 ) Basiu bardzo dziękuję i wyrażam szczery podziw za ofiarną pracę w trudnych warunkach :D

Pluskwa6 już umówiła się jutro z Kasumi.
Kinga, pozwolilam sobie wpisac Prince' a na przyszły weekend.
Negra śliczna jest :D
Obrazek

miszelina

Post » Sob gru 11, 2010 22:33 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
Kinga Warmijska pisze:

Pluskwa6 już umówiła się jutro z Kasumi.
Kinga, pozwolilam sobie wpisac Prince' a na przyszły weekend.
Negra śliczna jest :D

Widziałam, dobrze, że go wpisałaś, on mi wygląda na baardzo odważnego kociaka.... no chyba, że znajdzie domek ... wtedy w zapasie jest mój Chuligan (tez, oczywiście czarny), który rozniesie w pył GK :D
w imieniu śpiącej jak kamień Negry bardzo dziekuję :)
Obrazek

Kinga Warmijska

Post » Sob gru 11, 2010 22:50 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kinga Warmijska pisze:

Re ostatnio tak samo: na rękach trzęsąca się i trudna do utrzymania wielka galareta; siedział w klatce, więc myślę, że nie ma sensu go więcej brać.
A Portos jest podobno jeszcze bardziej cykorowaty.

Ja się tym kotom nie dziwię, sama z trudem przechodzę weekendową wizytę w zapchanej galerii.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob gru 11, 2010 22:57 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Chciałabym dodać, że w dzisiejszym kwestowaniu pomagała nam Marta, u której Bunia znalazła cudowny domek.
Marta pomaga nam od dłuższego czasu namawiając swoich znajomych i nieznajomych do wrzucania datków do puszki. Jutro policzymy, ile udało się uzbierać :)
Miszelino, w GK odwiedziła nas Monika, u której jest Flip i Flap. Chciałaby któregoś z nich pokazać za tydzień w galerii. Ja mało przytomnie :oops: nie wzięłam od niej numeru telefonu, ale Tweety ma na pewno. Może dobrze byłoby się z nią skontaktować? (zadeklarowała własny transport)
Obrazek

Kinga Warmijska

Post » Sob gru 11, 2010 23:49 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

jeśli ktoś myśli o Dygotce, żeby zabrać ją na dt, to nie ma co się zastanawiać i szybko ją brać :kotek: cudowna koteczka.. naprawdę.. dziś kwestowała z anną09 i ze mną.. do głaskania i przytulania.. cały czas na kolankach, lub na smyczce dzielnie maszerowała.. jest po prostu przekochana.. trzy godziny znosiła głaskania, przytulania, leżenia i tuptania.. cudo.. naprawdę cudo.. teraz w catroomie.. pierwsze chwile to nerwowe pomrukiwania na wszystko wokół.. mam nadzieję, że szybko przyzwyczai się do takiej liczby kotów.. a może ktoś sprawi, że nie będzie musiała..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Sob gru 11, 2010 23:54 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

proszę o zdjęcie Dygotki.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie gru 12, 2010 9:03 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

lutra pisze:proszę o zdjęcie Dygotki.

masz na poczcie od czwartku z podpisem-duzy kot
w odroznieniu od malego kota
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie gru 12, 2010 9:07 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kinga Warmijska pisze:Chciałabym dodać, że w dzisiejszym kwestowaniu pomagała nam Marta, u której Bunia znalazła cudowny domek.
Marta pomaga nam od dłuższego czasu namawiając swoich znajomych i nieznajomych do wrzucania datków do puszki. Jutro policzymy, ile udało się uzbierać :)
Miszelino, w GK odwiedziła nas Monika, u której jest Flip i Flap. Chciałaby któregoś z nich pokazać za tydzień w galerii. Ja mało przytomnie :oops: nie wzięłam od niej numeru telefonu, ale Tweety ma na pewno. Może dobrze byłoby się z nią skontaktować? (zadeklarowała własny transport)

Wysłałam prośbę do Tweety. Dobrze byłoby wypromować bardziej chłopaków.
Obrazek

miszelina

Post » Nie gru 12, 2010 9:47 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

BarbAnn pisze:
Leone pisze:Co do Royala - ciekawostka.
Może już o tym wiecie, ale my pierwszy raz mieliśmy potrzebę kupienia specjalistycznej karmy. W KV poprosiliśmy o RC Urinary, ale nie było.
Dzisiaj sprawdzałam na stronach i na stronie KV zobaczyłam taką informację:

http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-885.html pisze:Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z linii weterynaryjnej marki Royal Canin.
Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.
Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.

nie ciekawostka, sallimis ( siliana ) :wink: chyba zbierala podpisy pod petycją.

jak dla mnie to jest zmowa cenowa bo weterynarze dostają prospekcik wydrukowany na ślycznym lakierowanym papierze i w tym prospekciku stoi
po ile mają sprzedawac karmy
i ani złotówki mniej

(...)

Na Dogomanii polecają nowy sklep internetowy "Zemsta Nietoperza"
http://www.zemsta.sklep2.pl/
ma w ofercie RC Vet- duży wybór ,ceny porównywalne z Krakvetem.
Dostawa "siódemką" bezpłatna przy zamówieniu powyżej 199 zł.
Telefon do szybkiego kontaktu 797 496 144
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

[poprzednia][następna]