Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:mogę też jakieś inne coś przywieźć z kociarni lub okolic w niedzielę. jeśli będę miała ocieplacz dostępny!
dygotka do tego czasu będzie w klatce, prawda? bo nie uśmiecha mi się latanie po kociarni z podbierakiem...
miszelina pisze: Wiem, że ten weekend jeszcze się nie skończył, ale powoli trzeba ustawiać grafik koci (bo ludzki już jest) na przyszły weekend.
Proszę o informacje, jakie koty i kiedy mogą być. Z kociarni do dyspozycji Sezam (ale chyba tylko ze mną, bo kosma miała z nim dzisiaj problem), Kminek i Dygotka. Nie będzie już Elmy, a Truskawka po ciachaniu też się nie nada. Wiem, że Kinga W. przywiezie Pince' a, ale to nadal tylko 4 sztuki.
Konieczne jeszcze 4 koty!
Przypominam grafik:
18.12. sobota
1. Miszelina, akima - kot Sezam (11.00 - 13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - kot???? - transport???
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Prince (15.00 - 17.00) - transport Kinga W.
3. Kasumi, Kocuria - kot Dygotka, transport Kocuria
19.12. niedziela
1. Miszelina, akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Kasumi, kosma_shiva - kot??? - transport???
3. Kasumi, Kocuria -kot Ryfka - transport -_namida_
pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
Kinga Warmijska pisze:pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
Ja jestem jutro od 18.00, zejdzie pewnie do 20.00
Dziękuję Noemik za miłe towarzystwo w trakcie kwestowania, Negra dała plamę na całej linii, z mega spokojnego kota zamieniła się w miaucząco-wyrywającego się potworka, tak bardzo sie biedna zestresowała:( swój dyżur spędziła głównie w klatce udając czarną panterę:) ale nie ma tego złego ... do GK przyszła BarbAnn i zrobiła Negricie super zdjęcia (do oglądania: http://picasaweb.google.com/glowacka5 ) Basiu bardzo dziękuję i wyrażam szczery podziw za ofiarną pracę w trudnych warunkach
miszelina pisze:Kinga Warmijska pisze:pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
Dziękuję Noemik za miłe towarzystwo w trakcie kwestowania, Negra dała plamę na całej linii, z mega spokojnego kota zamieniła się w miaucząco-wyrywającego się potworka, tak bardzo sie biedna zestresowała:( swój dyżur spędziła głównie w klatce udając czarną panterę:) ale nie ma tego złego ... do GK przyszła BarbAnn i zrobiła Negricie super zdjęcia (do oglądania: http://picasaweb.google.com/glowacka5 ) Basiu bardzo dziękuję i wyrażam szczery podziw za ofiarną pracę w trudnych warunkach
Pluskwa6 już umówiła się jutro z Kasumi.
Kinga, pozwolilam sobie wpisac Prince' a na przyszły weekend.
Negra śliczna jest
Kinga Warmijska pisze:pluskwa6 pisze:Czy mogłabym prosić o informację kto i o której jest na KOCIMSKIEJ dziś(w sobotę) i jutro? mam stamtąd do odebrania drzewko z bazarku. będę wdzięczna za info
lutra pisze:proszę o zdjęcie Dygotki.
Kinga Warmijska pisze:Chciałabym dodać, że w dzisiejszym kwestowaniu pomagała nam Marta, u której Bunia znalazła cudowny domek.
Marta pomaga nam od dłuższego czasu namawiając swoich znajomych i nieznajomych do wrzucania datków do puszki. Jutro policzymy, ile udało się uzbierać
Miszelino, w GK odwiedziła nas Monika, u której jest Flip i Flap. Chciałaby któregoś z nich pokazać za tydzień w galerii. Ja mało przytomnienie wzięłam od niej numeru telefonu, ale Tweety ma na pewno. Może dobrze byłoby się z nią skontaktować? (zadeklarowała własny transport)
BarbAnn pisze:Leone pisze:Co do Royala - ciekawostka.
Może już o tym wiecie, ale my pierwszy raz mieliśmy potrzebę kupienia specjalistycznej karmy. W KV poprosiliśmy o RC Urinary, ale nie było.
Dzisiaj sprawdzałam na stronach i na stronie KV zobaczyłam taką informację:http://www.krakvet.pl/royal-canin-urinary-p-885.html pisze:Z przykrością informujemy, iż na chwilę obecną niestety nie posiadamy w swojej ofercie produktów z linii weterynaryjnej marki Royal Canin.
Zaistniała sytuacja spowodowana jest bezprecedensową polityką, prowadzoną przez firmę Royal Canin Polska, polegającą na ograniczeniu możliwości zakupu karm tej linii zarówno naszemu sklepowi, jak i innym sklepom internetowym.
Od tej pory produkty te będą dostępnie wyłącznie w gabinetach weterynaryjnych i lecznicach, skutkiem czego nastąpi znaczący wzrost cen tych karm.
nie ciekawostka, sallimis ( siliana )chyba zbierala podpisy pod petycją.
jak dla mnie to jest zmowa cenowa bo weterynarze dostają prospekcik wydrukowany na ślycznym lakierowanym papierze i w tym prospekciku stoi
po ile mają sprzedawac karmy
i ani złotówki mniej
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 196 gości