Dziękuję. A wszystko to znajdy, Dziewczyny to córki bezdomnej kotki, Hans (czarny z małym krawacikiem) ledwie odratowany po kk, a Erwinek (pingwinek) to kociak odłapany z łódzkiego podwórka.
Erwin przypomina mi moją pierwszą kotkę Pyzę['] (imię nie miało nic wspólnego z wyglądem), którą bardzo kochałam. Była tak samo umaszczona i równiez szczupła, wszyscy mówili, że jest orientalna w typie
O Erwinku też to słyszałam. Pani dr zawsze zachwyca się jego szczurkowym pysiem. A ja mam problem, by trafić z tabletką lub pastą Od wczoraj kicie wcinają srebro i piją wodę wzbogacona w wit.C
Nie jest dobrze- Elzy ph to 8 Jutro kicia grzecznie odda krew. Pozostałe kicie będą solidarnie z nią głodować. Chyba HSB sam pojedzie bo ja się będę za bardzo stresować i niepotrzebnie dodatkowo zdenerwuje Elzę
Drapieżniki powinny mieć pH kwaśne. Dlatego od złapania moczu poimy kicię wit.C. Choć jaki to normalny poziom to nie bardzo wiem Ja sie zasłaniam tym, że mam pilne sprawy na jutro poumawiane. A HSB bardzo się przejmuje, więc bez problemu pojedzie. On Elzę przytrzyma. A ja bym tylko stała z boku i panikowała gdyby kicia płakała przy kuciu.