Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Józef dostał przed chwilą drobiowe serca wymieszane z jego paskudnymi puchami, wytrzeszczył swe wyłupiaste oczka z wyrazem totalnego niezrozumienia... "Aaaa?" Noż kurde, ja go nauczę jeść mięso, choćbym miała uschnąć
Asia_Siunia pisze:AniHili pisze:Józef dostał przed chwilą drobiowe serca wymieszane z jego paskudnymi puchami, wytrzeszczył swe wyłupiaste oczka z wyrazem totalnego niezrozumienia... "Aaaa?" Noż kurde, ja go nauczę jeść mięso, choćbym miała uschnąć
No to się zacznie czuję walka kto ma silniejszy charakterek. Ja moim kotom chciałam dogodzić Applaws kupiłam i co...strajk! Miski ledwo ruszane (choć mieszam ze starym aby łagodnie przejść na nowe) ale...nie ma! nic już nie dostaną mają jeść. jak zgłodnieją na maxa to zjedzą. puki co co mnie w kuchni widzą to lecą z antenami do góry i drą japki. Ale ja twarda jestem, całuje, wygłaszczę ale do michy nic nie wrzucę innego.
![]()
jasdor pisze: Jakby Tobie kazali jeść golonkę, albo flaki(no, chyba że akurat lubisz) to byś się cieszyła
jasdor pisze:Ano Siostra Prezes podziewa sie TU --> viewtopic.php?f=1&t=115716.
Przysposobiła sobie kicię w białej sukni i nas zaniedbujeZDRADA !!!
Luspa pisze:Wszystko spłacone, jesteśmy na plusie. To co zostało zdecydowaliśmy się przekazać na Maciusia i drobne "zabiegi" Bolka typu odrobaczanie, pchełki, świerzb itd.
Trinity36 pisze:Dziewczyny, dostałam takie info od Luspy na zapytanie w sprawie Bolusia:Luspa pisze:Wszystko spłacone, jesteśmy na plusie. To co zostało zdecydowaliśmy się przekazać na Maciusia i drobne "zabiegi" Bolka typu odrobaczanie, pchełki, świerzb itd.
Tak więc co? Pieniążki z listopada na dworcowe?
Ma ktoś konto czy jakiś kontakt do opiekunów?
Etiopia pisze:jasdor pisze:Ano Siostra Prezes podziewa sie TU --> viewtopic.php?f=1&t=115716.
Przysposobiła sobie kicię w białej sukni i nas zaniedbujeZDRADA !!!
Oj nie ładnie nie ładnie
Pani Prezes pójdzie na dywanik ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 739 gości