... a wpłata za grudzień poszła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
włóczka pisze:Kartka doszła, śliczna, dziękuję![]()
... a wpłata za grudzień poszła
dagmara-olga pisze:własnie dostałam maila, że paczka z zooplusa ruszyła w drogę. Pewnie około środy dotrze.
dagmara-olga pisze:mogę podesłać niepełne ale jednak coś w nim jest - opakowanie Immunodolu . Czy koperta z lekami i removerem doszła? Trochę się poczty boję![]()
Wysyłać immunodol?
andzelika1952 pisze:Kochani , bardzo jestem wzruszona za tyle okazywanego przez Was serca i pomocy zarówno moim kociakom jak i mnie oraz za dzisiejsze życzeniaNigdy nie miałam tylu PRZYJACIÓŁ , na których mogłam i mogę liczyć o każdej porze dnia i nocy. Buczę ze wzruszenia i powinnam umieścić taki uśmieszek
Dzisiaj pięknym prezentem jaki dostałam była adopcja Filipka i Otylki Pojutrze prawdopodobnie pojedzie do nowego domku Sarunia
![]()
Dzisiaj dzwoniłam do Laboklinu i nieoficjalnie dowiedziałam się ,że wyniki Kubusia na wirusówki wyszły NEGATYWNIE / chociaż tyle /. Czekam do poniedziałku na wyniki antybiogramu z posiewu wymazu z nosa i pyszczka. Niestety wieści o Zuzi nie są już takie dobre - zdjęcie złamanej szczęki wykazało ,że nie można już jej zdrutować , ponieważ jest to stary uraz i wszystko już się zrosło . Wet nie zalecałby zabiegu ,zwłaszcza ,że pęknięte było także podniebienie a one bardzo trudno się zrastają. Kotka ma krzywą szczękę ale nie przeszkadza jej to w jedzeniu i przymilaniu się. Dzisiaj przywieziono mi także kotkę z urwanym ogonem . Podobno przez tydzień chodziła pod blokami zakrwawiona , potem zniknęła na jakiś czas i dzisiaj przyszła zagłodzona i zmarznięta.
Bardzo dziękuję Ani Rylskiej za chęć przekazania głosów na KAN - to bardzo wiele dla mnie znaczy - nie ważne jak się zakończy głosowanie:
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 89 gości