Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 15:13 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Poproszę o numer konta na PW. Dużo nie mogę, mam kryyzys stomatologiczny :mrgreen: ale zawsze coś
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw gru 09, 2010 15:30 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Dziękuję :) wysyłam PW.
magdajedral

Post » Czw gru 09, 2010 17:49 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Magda jakby brakowało, to myślę, że wet się zgodzi na tzw. kreskę, u mnie nawet na zastrzyk przeciw-świerzbowy się zgodził...

Nie możesz odwołać zabiegu!!!

P.S. na GG chodź
najszczesliwsza

Post » Czw gru 09, 2010 20:38 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Kobitki - wymysliłam cos takiego:
viewtopic.php?f=20&t=121288
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 09, 2010 20:45 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

poszedł przelew, jak podliczyć masz już na jedną sterylkę i mały kawałeczek drugiej :D

taizu

Post » Czw gru 09, 2010 21:48 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Musi się udać!
najszczesliwsza

Post » Czw gru 09, 2010 23:08 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Marzenia jestes cudowna, dziekuje za to co robisz.
taizu dziekuje za wplate, jutro dokladnie rozpisze kto co i ile.
magdajedral

Post » Pt gru 10, 2010 13:55 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

kotki zbierają pieniążki na sterylkę, zapraszamy do pomocy i na bazarek.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt gru 10, 2010 20:39 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Mamy już na jedną sterylkę : :ryk: :ryk: :ryk: : :ryk: :ryk: :ryk: : :ryk: :ryk: :ryk:

Z bazarku też się coś uzbiera. Na pierwszej stronie rozliczenie wpłat.
Przeraża mnie tylko dojazd na zabiegi. Zmieniłam godzinę na 11:00, bo nie wiem o której będę je mogła odebrać, a chcę aby w lecznicy były jak najkrócej się da. Pogoda na środę to zapowiadane minus 8 stopni, a ja busem muszę je wieźć bo TŻ w pracy na drugą zmianę i nie może wziąc urlopu. One będą po narkozie i się poważnie obawiam wyziębienia. Tym bardziej, że z lecznicy do PKS jakieś 2 kilometry muszę przewędrować. Nie wiem jak to będzie. Chyba zaczynam panikować. 8O 8O 8O
magdajedral

Post » Pt gru 10, 2010 21:18 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Mamy już na jedną sterylkę : :ryk: :ryk: :ryk: : :ryk: :ryk: :ryk: : :ryk: :ryk: :ryk:

I dobrze :D

magdajedral pisze: Przeraża mnie tylko dojazd na zabiegi. Zmieniłam godzinę na 11:00, bo nie wiem o której będę je mogła odebrać, a chcę aby w lecznicy były jak najkrócej się da. Pogoda na środę to zapowiadane minus 8 stopni, a ja busem muszę je wieźć bo TŻ w pracy na drugą zmianę i nie może wziąc urlopu. One będą po narkozie i się poważnie obawiam wyziębienia. Tym bardziej, że z lecznicy do PKS jakieś 2 kilometry muszę przewędrować. Nie wiem jak to będzie. Chyba zaczynam panikować. 8O 8O 8O

Opatul transporter w jakiś kocyk albo kapę (albo prześcieradło). Można w ten sposób, że stawiasz na środek i związujesz rogi na krzyż. Trochę babuleńkowy bagaż, ale osloni przed zimnym wiatrem

taizu

Post » Sob gru 11, 2010 11:55 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

No widzisz - będzie dobrze! Bazarki toczą się pomalutku, ale się toczą. Będe kombinować z tempem bazarków- wysłałaś czajnik? A najpierw nr konta? Trzeba sprawdzić w transportowym - może ktoś będzie jechał do gdyni.
Ubłagaj weta na operację na krechę - powiedz, ze zbierane sa pieniądze i będą na pewno.

Buziaki w łebki dla kotuniek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 11, 2010 12:05 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Magda uda się.

:ok: :ok:
:kotek: :kotek:
najszczesliwsza

Post » Sob gru 11, 2010 13:58 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Moja Kotka miała operację sterylki i takiego małego guzka i żyła potem jeszcze szczęśliwie 10 lat :D

taizu

Post » Sob gru 11, 2010 14:06 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

taizu pisze:Moja Kotka miała operację sterylki i takiego małego guzka i żyła potem jeszcze szczęśliwie 10 lat :D

Ale my tutaj przewidujemy, że kicia spokojnie do 20-tki dojedzie po operacji :) :ryk: :ok:
najszczesliwsza

Post » Sob gru 11, 2010 14:08 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

ile kasy brakuje?
AnielkaG

[poprzednia][następna]