Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 23:13 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Trzymam mocno kciuki za Promysia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Promyś jest twardzielem a tacy szybko się nie poddają :D
To już jest któraś z kolei diagnoza wetów a ja Wam mówię, że Promyś i tak ich wykiwa :mrgreen: Nie odpuści sobie tych laluni, które mieszkają u Smarti :mrgreen:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Pt gru 10, 2010 23:16 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jasdor - ani się waż eksperymentować z kciukami!!!!!! :D :D :D

Marzenia - ani się ważę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i jak sobie pomyślę ile ta kocina ma siły :roll: tyle badań, męki związanej z tą chorobą do końca w sumie nie wiadomo jaką. Chęć życia daje mu chyba tyle siły i determinacji do walki, powinien być nawet dla nas przykładem, że nie wolno się poddawać. Smarti - jesteś super, Ty się nie poddałaś, wierzyłaś . I tak razem z Promykiem w duecie dacie radę.
Trzeba pewnie zabrać się za zbieranie kasy.
Tylko to czekanie na wyniki, dwa tygodnie, długo. A to oznacza co najmniej dwa tygodnie super zaciskania i nie popuszczania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 10, 2010 23:22 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

jasdor pisze:Tylko to czekanie na wyniki, dwa tygodnie, długo. A to oznacza co najmniej dwa tygodnie super zaciskania i nie popuszczania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No!! :D Dobrze gadasz!!! :ryk: :ryk: :ryk:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 10, 2010 23:24 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

nooo ale "patolog musi miec czas" na wychodowanie czy coś takiego..to zawsze trwa tak długo

ale puszczać pod zadnym pozorem nie wolno!!!
nasz cyborg - Promyś jest taki dzielny to i my musimy !!! idę spać-dobrych i spokojnych snów !!

Spokojnej nocki nasz dzielny , kochany Promysiu !!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 10, 2010 23:29 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:idę spać-dobrych i spokojnych snów !!

A co tak wczesnie?? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Humor mi dopisuje bo moja Mała ma bdb wyniki badania krwi - a tak się bałam, a okazało się, że smrodek z pyszczka to po prostu kamień na dwóch ostatnich zebach - ale kamień ogromny 8O 8O 8O
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 10, 2010 23:31 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

no pytałam się to mi nie odpisałaś kto to Mała.
A idę spać bo nieżywa jestem-jutro mam 20 ludzia w domu i od dwóch dni nie robię nic innego jak sprzątam gotuje sprzątam gotuję sprzątam gotuje.......
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt gru 10, 2010 23:36 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

No i jeszcze jeździsz do weta...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 10, 2010 23:40 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:no pytałam się to mi nie odpisałaś kto to Mała.

Jak to nie odpisałam??? 8O 8O 8O 8O Nie dośc że odpisałam to jeszcze ze zdjęciem :!: To jedna z moich rezydentek - kochana bura z białymi skarpetkami Maleńka..

Marzenia11

Post » Pt gru 10, 2010 23:48 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ooooo 8O A ja do tej pory myślałam, że Maleńka to czarna roczna moja kochana kicia. No ale, nie jednemu psu Burek :wink: Jak ją znalazłam była tymczasem jakieś 3 godziny, potem została już rezydentką :mrgreen:
Smarti - podobno Ci sie robotnik pociął, jakby mu się coś jeszcze takiego zdarzyło, to wiesz, zawieź go TAM, gdzie najlepiej tamują krwotoki :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 10, 2010 23:50 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

jesli chodzi o czarne roczne to mam dwie: Nutenka i Notenka - moja siostra (i nie tylko) twierdzi, ze oszukuję bo i tak ich nie odróżniam, a ja naprawde odróżniam - jedna ma po 3 białe włoski w kazdym uchu. :D :D :D :D :D :D

Prosze bardzo - pozwolę sobie nocna porą :D

Towarzystwo w pełnej krasie - łącznie z Nusią, która pojechala do ds :1luvu: :1luvu: :1luvu: ktos tu kiedys pisał że czarne koty sa piekne? :D

Obrazek

Tu Maleńka:

Obrazek

Brakuje jeszcze Dużej, więc dołączam :P

Obrazek
I już zmykam, bo mi Erin głowę na pw zmyje za "zaśmiecanie" wątku :mrgreen:

Marzenia11

Post » Sob gru 11, 2010 8:07 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ufff, wczoraj padałam po rozmowie z Iwonką i dopiero wstałam.
Jak Wam nocka minęła? Jak się czuje nasz Czarny Książę? :1luvu:
Chłoniak to też poważna sprawa, ale zobaczymy co pokażą wyniki badań.
A może Promyczek znowu wetów wykiwa, jak tu już napisano.
Trzymam bardzo mocno :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 11, 2010 9:22 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Marzenia11 pisze: ktos tu kiedys pisał że czarne koty sa piekne? :D

Wielobłądzio uwielbia czarne 8) .
Marzenia11 pisze:Tu Maleńka:

Obrazek

Ja jestem fanką burasów. Bure najpiękniejsze na świecie :mrgreen: !
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 11, 2010 11:25 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Marzenia,jakie masz przepiękne koty!!!!!!!!!!!!!!!!!

a Mała-kotolaseczka to wypisz,wymaluj jak mój Smartek-kotoprzystojniak!

I mieszkasz w pięknym miejscu! i ten balkon-Marzenia każdego kota,a raczej jego właściciela!!
A Twoje czarnulki to klasa :D Ja mam teraz 5 czarnulków!!(2 stałe Czarna i Kropka +Carmen+ Promyś oraz Lalunia :D )

Jasdor-świetny pomysł - w ogóle każdy pomysl aby się "pozbyć fachoffca " jest dobry...

smarti

Post » Sob gru 11, 2010 11:40 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:Marzenia,jakie masz przepiękne koty!!!!!!!!!!!!!!!!!

a Mała-kotolaseczka to wypisz,wymaluj jak mój Smartek-kotoprzystojniak!

I mieszkasz w pięknym miejscu! i ten balkon-Marzenia każdego kota,a raczej jego właściciela!!

:love: :love: :love: dziękuję w imieniu kociastych za komplementy!!
Nietstey nie mam balkonu, tylko baaaardzo szeroki zewnetrzny parapet, ktory osiatkowałam i kociaste mogą łazić po nim, biegać i wylegiwac się na podusiach na słońcu..

Jak Promyczek?
I kiedy Twój własny wątas?? Chętnie zobaczę foty Twoich kociastych :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob gru 11, 2010 12:01 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Marzenia11 pisze:
Jak Promyczek?
I kiedy Twój własny wątas?? Chętnie zobaczę foty Twoich kociastych :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti ....też zapytowywuję jak się dziś czuje nasza Czarna Perełeczka ?

i również chętnie odwiedzę Cię na wątku twoich kociastych, oraz obejrzę fotki wszystkich ogonków (mogą byc też całe koty :mrgreen: )
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

[poprzednia][następna]