Cynamon - ma dom. Wreszcie......:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 22:29 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Taki cudowny kot i nie znalazł się żaden sensowny domek.Nie rozumiem ludzi ,większość chciałaby małego ,zdrowego i z dostawą do domu ,strasznie wygodni wszyscy są .Przecież co za problem pójść i zobaczyć kota na strychu.Ja od kilku tygodni ogłaszam dwa czarne maluchy jeden znalazł dom w moim mieście o drugiego nikt nie pyta,wczoraj ogłosiłam dwa rude maluszki telefon się urywa.Dla ludzi najważniejsze to kolor futerka i maluch,a te cudowne dorosłe czekają tak długo a to takie cuda są.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt gru 10, 2010 22:51 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Anda pisze:No to patowa sytuacja. :?

Wiem.....bez dt - znalezienie mu domu zakrawałoby na cud.
W dt to wiesz ........zdjęcia.......możliwość opowiedzenia czegoś o kocie.....pokazania. A tak to przysłowiowa dooopa:(
Cynamon to mój osobisty wyrzut sumienia......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 10, 2010 22:58 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

A może ktoś mógłby go na Facebooku ogłosić, założyc mu profil czy coś. Nie znam się na tym niestety, ale wiem, ze ostatnio przez FB dużo kotów znajduje domy. Może chociaż DT.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt gru 10, 2010 23:01 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Anda pisze:A może ktoś mógłby go na Facebooku ogłosić, założyc mu profil czy coś. Nie znam się na tym niestety, ale wiem, ze ostatnio przez FB dużo kotów znajduje domy. Może chociaż DT.

Byłoby super, kazda droga, która moze pomóc byłaby super...

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:12 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt gru 10, 2010 23:13 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Nemi pisze:http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=167405376611339

Dzięki :1luvu: w imieniu Cymka;-)

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:16 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Jakie warunki adopcji wpisac do aukcji? No i do kogo mają dzwonić?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pt gru 10, 2010 23:19 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Edzina pisze:Jakie warunki adopcji wpisac do aukcji? No i do kogo mają dzwonić?

Do mnie. Warunki adopcji jak zawsze - przedadopcyjna itp.

Pani nie chce ich oddawać do domów wychodzących......no chyba ze na wsi, po uprzednim przyzwyczajeniu do miejsca. Wiesz on z tego strychu to ze 2 lata już prawie nie wychodził.........

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:20 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

:1luvu:
Może chociaż DT jak nie DS?? Tzn zaznaczyć też tę opcję.

Neigh, a pani go widziała przez te 2 lata ? :roll:
Ostatnio edytowano Pt gru 10, 2010 23:21 przez Anda, łącznie edytowano 1 raz

Anda

Post » Pt gru 10, 2010 23:20 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Strych z Cynamonem dzieli też ten kot

viewtopic.php?f=13&t=116284

mój drugi faworyt......

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:22 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Neigh pisze:Strych z Cynamonem dzieli też ten kot

viewtopic.php?f=13&t=116284

mój drugi faworyt......

O matko, ten jeszcze piękniejszy rudy klasycznie pręgowany z białym :1luvu: :1luvu:

Anda

Post » Pt gru 10, 2010 23:25 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Neigh, z FB to bym się nie cieszyła, bo on tam biedak od 5 listopada tkwi :|

Proszę prześlij do mnie dane kontaktowe, jakie podać w ogłoszeniach, to mu zrobię pakiecik :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt gru 10, 2010 23:26 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Anda pisze:

:1luvu:
Może chociaż DT jak nie DS?? Tzn zaznaczyć też tę opcję.

Neigh, a pani go widziała przez te 2 lata ? :roll:

Tak, to jest generalnie bardzo dobry człowiek. Wszystkie koty są posterylizowane, niektóre nawet poszczepione, a jest ich liczna gromada.

Jak je poznałam to było 14........
ale znalazłam dom dla Makreli, 3 biało - czarnych ( Yoru, Yuki i Krówek ) + 2 tricolorek ( jedną nazwali Rebeca drugą Kryśka chyba), no i całej gromadki maluchów w sumie z 6 szt....
No bo ja je sobie tak po trochu wyciagam.......
Aaaaaaaa i jeszcze Bazyli - bez łapy.......brat bliźniak Iwana.

Ludzie jej ze wsi przynoszą co znajdą.......a ona bierze. W tym roku np. Krówka przynieśli w sumie bez szczęki - miał drutowaną, usuwane zęby.....
Jak coś zeskrobią z jezdni do do niej. W domu nie ma miejsca, bo wszędzie psy.........to koty upycha na strychu. Spasione są.....tyle ze wiecie życie to żadne, co ona zresztą sama przyznaje.

Naprawdę nie dam złego słowa powiedzieć

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:27 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

[quote="Nemi"]Neigh, z FB to bym się nie cieszyła, bo on tam biedak od 5 listopada tkwi :|

Proszę prześlij do mnie dane kontaktowe, jakie podać w ogłoszeniach, to mu zrobię pakiecik :P[/quote

A ja sie cieszę, bo zapomniałam ze w ogóle ma - ja nie używam FB

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 10, 2010 23:29 Re: Cynamon - biały acz lekko przyprawiony;-) DT/DS PILNE!!

Moge wstawić na allegro obu i na alegratce. Wiadomo, ile on ma lat - Cynamon?
Co do pań, nic nie mówię, tylko pytam.
Ostatnio edytowano Pt gru 10, 2010 23:33 przez Anda, łącznie edytowano 1 raz

Anda

[poprzednia][następna]