Moderator: Estraven
sunshine pisze:U nas wszystkie koty śpią z mojego lewego boku. Do HSB wolą się nie przytulać. Chyba już każde zaliczyło przyduszenieZa to ja jestem obłożona na całej długości- przy głowie Elza(czasem mogę sie w nią wtulić, ma taki ciepłe, miękkie futerko). okolice żołądka okupuje Helga, Juniorzy w nogach, ale nie ograniczają mi swobody ruchów. A do pleców przytula się HSB. Najgroźniejsza zima mi nie straszna
(bo na moich był już wcześniej, ale mężu rzadko łapie za aparat 

ale się uśmiałam, genialna fotohistoria!!! Najbardziej podoba mi się Berka na firankach i koty na tobie po przebudzeniu
a w ogóle to zazdroszczę takich ujęć, jak ja widzę moment idealny na foto, to zanim dorwę aparat koty się już speszą i nici z fajnych zdjęć shalom pisze::ryk:![]()
![]()
ale się uśmiałam, genialna fotohistoria!!! Najbardziej podoba mi się Berka na firankach i koty na tobie po przebudzeniu
a w ogóle to zazdroszczę takich ujęć, jak ja widzę moment idealny na foto, to zanim dorwę aparat koty się już speszą i nici z fajnych zdjęć
elu pisze:Oj, takich ujęć to całe miliony mi przepadłySzczególnie, że zwykle jak sięgam po aparat, to koty nagle przestają robić to co robiły i podbiegają do mnie zainteresowane aparatem

)

ale to ostatnie jest po prostu rozbrajające
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 11 gości