jessi74 pisze:moja droga ! bardzo cię proszę! nie tak ostro! ja złożę reklamację, ale tak jak Ci pisałam , ustaliłam, że przesyłka na Ciebie czeka na poczcie. A wiem też że często listonosz nie zostawia awizo. Wiem też że trzeba czekać czasami na doręczenie przesyłki,
a Ty już po kilku dniach nie chciałas zajrzeć na pocztę
i ręczyłaś za listonosza
Podaj mi proszę na PW swoje dane do przelewu, jest mi przykro - oczywiście zwrócę ci pieniadze . A reklamację złożę na pewno i dopilnuję aby było ustalone jak i kiedy ta przesyłka wędrowała.
p.s. pozwolisz , że to ja sprawdzę po numerze przesyłki co się z nią dzieje , tutaj na forum masz mało postów i udzielasz się ( w przeciwieństwie do mnie - jak słusznie zauważyłaś) tylko na wątkach bazarkowych

Mówisz o tej mojej wypowiedzi o ręczeniu za listonosza?
Agucha pisze:Podaj mi proszę nr nadania listu. Pójdę na pocztę i zapytam, moze leży.
Listonosz czasem zapomina włożyć awizo do skrzynki

Ja na poczcie byłam kilkanaście razy...pytałam, ale niczego czego już bym nie odebrała dla mnie nie było. Stąd moje prośby o nr nadania, którego Ty mi nie chcesz podać z niewiadomych przyczyn.
Płacąc za licytowany fant i za przesyłkę, mam prawo znać nr jej nadania. Ty prowadząc bazarek jesteś zobowiązana wysłać fanty przesyłką rejestrowaną, tj. poleconą i rozliczyć się z każdej złotówki.
Więcej postów mam na Dogomanii.
Od niedawna mam też i kota i poprzez bazarki chciałam wspomóc inne...
Niestety nie najfajniej zaczęła się moja przygoda z bazarkowaniem na Miau...
Ps. Piszę w normalnym tonie, ale chyba jednak po chińsku skoro tyle moich postów i Privów zostało niezrozumianych... a Ty wybiórczo cytujesz moje wypowiedzi pomijając prośby w nich zawarte...
Dane do przelewu podam kiedy otrzymam nr rejestrowanej paczki z kurtką i okaże się co się z nią stało.
Poinformuję Cię co się dowidziałam i będziesz mogła złożyć reklamację... a raczej twoja siostra, która to miała wysłać paczkę.
jessi74 pisze:Agucha, czekam na PW z numerem Twojego konta !
i dodam jeszcze, takie informacje można chyba pisać do siebie na PW , nie ma potrzeby podnosić cały czas wątku, skoro licytacja zakończona

o zakończeniu sprawy możemy poinformować na wątku komentarzowym

Pisałam również na priv...
Sprawy związane z bazarkiem można również omawiać na wątku tegoż bazarku.
Nie mówię tu o konkretnych danych.
pozdrawiam