Jak Fryga zmieniała ząbki tez jednego znalazłam,ale nie wiem co się z nim stało

Moderator: Estraven
MariaD pisze:A co Gamisi przyniesie wróżka Zębuszka?![]()
ewkaa pisze:Nową porcję barf-a i galaretki![]()
Obstawiamy czy to będzie Gamisia w tym roku http://www.guardian.co.uk/books/video/2 ... -christmas![]()
(dobrze, ze u nas same nietłukące i nie brzęczące zabawki na choince)
MariaD pisze:Może choć Gamina pokaże prawdziwy charakter szylkretki, a jakby nie to podrzucę Gullisię. Ona na bank to zrobi.
anulka111 pisze:Ja uwielbiam szylkreciei uwazam ,ze to jakis spisek to narzekanie na ich charakter....to cudowne koteczki
ewkaa pisze:anulka111 pisze:Ja uwielbiam szylkreciei uwazam ,ze to jakis spisek to narzekanie na ich charakter....to cudowne koteczki
o to to
ewkaa pisze:MariaD pisze:Może choć Gamina pokaże prawdziwy charakter szylkretki, a jakby nie to podrzucę Gullisię. Ona na bank to zrobi.
Phi, ja nie wiem co Wy z tymi szylkretkmi- Aria była szylkretką i przy tam aniołem w kociej skórze
Ja bym była zachwycona taka wizytaMariaD pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:Ja uwielbiam szylkreciei uwazam ,ze to jakis spisek to narzekanie na ich charakter....to cudowne koteczki
o to to
Jutro Gullis jedzie z wizytą do Ciebie na tydzień.
MariaD pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:Ja uwielbiam szylkreciei uwazam ,ze to jakis spisek to narzekanie na ich charakter....to cudowne koteczki
o to to
Jutro Gullis jedzie z wizytą do Ciebie na tydzień.
anulka111 pisze:Wyobrazam sobie te gonitwy i minę F![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 170 gości