Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Chciałabym coś fajnego upiec, ale nie wiem czy mi wyjdzie
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Chciałabym coś fajnego upiec, ale nie wiem czy mi wyjdzie
ja chyba nic nie będę piekła![]()
Mlody z pracy przyniesie , to potem za duzo tego.
Ale kutię obowiązkowo zrobię
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze:Chciałabym coś fajnego upiec, ale nie wiem czy mi wyjdzie
ja chyba nic nie będę piekła![]()
Mlody z pracy przyniesie , to potem za duzo tego.
Ale kutię obowiązkowo zrobię
Ja muszę jeszcze ciasto na Wigilię młodszego w szkole upiec. Chyba zrobię czekoladowe z colą.
maciejowa pisze:Cholera! U młodego w szkole wiatrówka... Jak pójdzie w przyszłym tygodniu to albo na Święta albo od nowego roku znowu w domu posiedzi...
maciejowa pisze:Cholera! U młodego w szkole wiatrówka... Jak pójdzie w przyszłym tygodniu to albo na Święta albo od nowego roku znowu w domu posiedzi...
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Cholera! U młodego w szkole wiatrówka... Jak pójdzie w przyszłym tygodniu to albo na Święta albo od nowego roku znowu w domu posiedzi...
no ,tak![]()
A Ty mialaś?
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze:Cholera! U młodego w szkole wiatrówka... Jak pójdzie w przyszłym tygodniu to albo na Święta albo od nowego roku znowu w domu posiedzi...
no ,tak![]()
A Ty mialaś?
Miałam. Ale ten sam wirus powoduje półpaśca. I nawet jeśli przechodziło się wiatrówkę, to można zachorować...
maciejowa pisze:Słuchajcie, obejrzałam pogodę. Śniegi, wiatry i gołoledź... I gwałtowne ochłodzenie od poniedziałku. Będzie fajnie
maciejowa pisze:Słuchajcie, obejrzałam pogodę. Śniegi, wiatry i gołoledź... I gwałtowne ochłodzenie od poniedziałku. Będzie fajnie
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Słuchajcie, obejrzałam pogodę. Śniegi, wiatry i gołoledź... I gwałtowne ochłodzenie od poniedziałku. Będzie fajnie
ja pierdziu..
z nerwow juz mam goraczke..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, marivel, pibon, puszatek, Silverblue i 36 gości