POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 16:58 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

walczę z grypą, całą noc nie spałam, gardła nie czuję, a jutro rano mam lecieć do szpitala w sprawie mamy...
dzwoniłam do pana karmiciela, kicia śpi, ale nie chce jeść, i nie daje się dotknąć w okolicach tułowia, może ktoś ją kopnął??? zobaczę, czy się zwlokę z łóżka i pójdę do tego pana??
z bazarku bieliźnianego wpłaciłam dla Kotkowa na Tygryskę I u pani Danusi dziękujemy kupującym.. :ok: :ok:
chciałabym również podziękować dla pana Andrzeja z Warszawy (TŻ kochanej Smarti) który swój "pieniężny" kwiatek imieninowy przekazał na rzecz naszych bezdomniaków które są pod moją opieką :dance: :torte: :surprise:
od razu połowę tej kwoty przekazałam panu Jurkowi który dokarmia kotki kilka bloków dalej i który wziął na DT Tygryskę II :ok: :ok:
marzenieb dziękuję też serdecznie za przekazanie kilku dobrych kilogramów dobrej karmy suchej i dwie ogromne puchy mokrej, + poszewki na posłanko, oraz kocyki
Kotek&Tosi dziękuję też za zakup bezzakupowy, na rzecz mojej mamy!!!!!
Arwennie Patrycji dziękuję też za kolejne fanty na bazarki, i za wysyłanie ich na koszt własny
Katii 80 za wpłatę pieniążków dla kotów, które przekazałam Luspie na rzecz nowonarodzonych Mikołajków!!!
i dla wszystkich kupujących i podczytujących, dzięki którym pomoc tym wszystkim kotom byłaby w ogóle niemożliwa!!!!!
oraz pani Monice oraz uczniom z 4 LO za zrobione budki, które ratują życie naszym futrzastym czworonogom!!!!! :balony: :torte: :partygirl: :dance:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw gru 09, 2010 20:00 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

byłam u pana karmiciela, zastałam go właśnie jak karmił kićki na podwórku i poszliśmy zobaczyć nową przybyszkę, a kicia jak się odespała, po mroźnych nockach w śmietniku i pod samochodami to od razu se pojadła i potem fajnie pomruczała, dała się pomiziać, ale pozować nie chciała jak widać, oto kicia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw gru 09, 2010 20:07 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

bardzo ciepło Was pozdrawiam!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw gru 09, 2010 20:14 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

bardzo dziękujemy!!! :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw gru 09, 2010 21:17 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

:ok: :ok: trzymamy za Was mocno: ja, Malutka, Chrapek, Szprotka, Edek, Mamusia z Mikołajkami :1luvu:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw gru 09, 2010 21:29 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

oj to sporo tych kciuków, a Mikołajki może niedługo jakieś foto będą mieć??
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Czw gru 09, 2010 21:37 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

kocia lady sprawdż pocztę

marzenab.

Od: Sob paź 09, 2010 16:09

Post » Czw gru 09, 2010 22:52 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Kocia Lady pisze:oj to sporo tych kciuków, a Mikołajki może niedługo jakieś foto będą mieć??

mają 4 dni, więc nie wychodzą z budki, a my mamusi przeszkadzać nie chcemy. Myślę, że jak zaczną powoli wypełzać i zwiedzać świat to cykniemy :ok:

Kotek&Tosia
ja także dziękuje za fanty na bazarki dla KL- moje kociaste dostają dzięki temu pyszną karmę :1luvu:

Luspa

Post » Pt gru 10, 2010 9:25 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

i ja Obrazek Obrazek Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 10, 2010 9:40 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

i ja porannie Obrazek :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 10, 2010 17:18 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Witam.
Podczytuję regularnie, po cichu, ale już tyle razy tu mój nick wywołano :oops: , że się w końcu odezwę.
Na podziękowania odpowiem: nie ma za co :P Całą robotę dziewczyny Wy odwalacie.
Pozdrawiam :ok:
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Pt gru 10, 2010 20:52 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Mikołajki mają się dobrze. Głośno domagają się karmienia :ok: Mamusia też je baaaaardzo dużo i wszystko, także jutro jadę dowieźć karmę. Poczuła sie już pewniej i nie siedzi spokojnie w budce przy wkładaniu ręki do klatki. Całe szczęście, że P.Ania była w rękawicy. Dlatego jest probelm z wymianą kuwety. Jutro podjadę to pomogę. Przy nakładaniu jedzonka fuka, ale jak widzi, że wkładane jest mięsko to podchodzi i je z łyżeczki :ok:

Luspa

Post » Pt gru 10, 2010 22:58 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

pozdrawiam wszystkich spod pierzyny, pod którą spędzam większość dnia, łykając antybiotyk i jakieś tam specyfiki mające mnie postawić do pionu...
Mama idzie 20 na zabieg, tyle wywalczyłam...
To fajnie że Mikołajki mają się dobrze, a mamusia że je to też dobrze, to znaczy wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
nie byłam dziś u pana karmiciela, ani w pracy nakarmić kotów, portier dał suchego, mam nadzieję, że wystarczy, ogólnie dziś się nie ruszam, bo czuję przez skórę, że to nie przelewki, :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pt gru 10, 2010 23:09 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

Zycze szybkiego powrotu do pionu :wink: :ok: :ok: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt gru 10, 2010 23:18 Re: POMÓŻMY BEZDOMNYM KOTOM!!! teraz pomocy potrzebuje moja mama

dzięki muszę się szybko wykurować, bo nie ma za bardzo komu kotków nakarmić, a mróz idzie siarczysty....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

[poprzednia][następna]