Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 13.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 11:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

"Małe" fryzjerstwo ma się dobrze. Grzebykowi łzawi prawe oko a Grzebykowi lewe. Przy okazji kastracji może da się przeczyścić im kanaliki łzowe. Grzebyk do czasu do czasy wysmarknie gluta, ale z nosa mu nie leci. Oba burasy są namolne, nakolankowe i "całuśne" czasem do obrzydzenia. Są też bardzo zabawowe i wczoraj sprowokowały do zabawy nawet Smyka. Są lubiane przez inne koty.

Teraz nie mam czasu na zdjęcia, ale potem może je przyłapię.

O godz.14 ma przyjść pani zainteresowana adopcją Eleny, ale to poroniony pomysł, bo w domu jest małe dziecko. Dam tej pani pogłaskać Elenę i pewnie z miejsca odechce się jej "persów". :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt gru 10, 2010 11:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Ach ,te fuuutro z persów :mrgreen: ,ale moze będzie jednak
zdecydowana na konsekwencje :)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt gru 10, 2010 11:18 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Jeśli bardzo nie lubi własnego dziecka to czemu nie. :P
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt gru 10, 2010 15:10 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

kota7 pisze:
VVu pisze:Proponuję dać mirce_t choć trochę oddechu. Jeśli rzeczywiście chodzi nam o dobro kotów przede wszystkim, to dajmy Jej czas, by mogła zająć się swymi podopiecznymi, zająć się ogłoszeniami i szukaniem dla nich DS.

AMEN!
Odpuśćcie. Mirka zrobiła, co chciałyście, zawlokła kotkę do weta. Informacja o kroplach bardzo cenna, jestem pewna, że Mirka (nie tylko ona zresztą 8) ) wykorzysta ją, więc teraz dajcie jej popisać o kotach.

Andrzeju, z całym szacunkiem, ale tego typu posty, jakie teraz wyprodukowałeś, osiem pod rząd, również wyglądają, jak nabijanie postów. Jesli zarzucasz coś innym, nie rób tego samego. W dodatku w takim stylu. Czy 'bleeeeblanie' do oponentów wnosi cokolwiek, ewentualnie ma spowodować, że znowu nie rozwinie się kilkustronicowa głupia pyskówka? Myślę, ze prośba o danie oddechu Mirce spokojnie może odnosić się do obu stron.

mój nick to andrzej780 przypominam na marginesie
i z całym szacunkiem kota7 ale były to odpowiedzi na posty innych forumowiczów, a dlaczego osiem pod rząd - zobacz godzinę ich pisania, wcześniej nie mogłem.
bleblanie niestety jest adekwatne do tego co tu wyprawiają niektóre osoby bo argumenty do nich nie docierają a powinny
chyba mam prawo wypowiadac się na tym forum wtedy kiedy mi to pasuje prawda? i na zasadach jakie tu obowiązują?
pouczaj proszę kogo innego, a najlepiej oponentów
buźka !
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt gru 10, 2010 15:17 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

No i lipa. Pani nie dała się zniechęcić i Elena we wtorek ma się pakować. Do wtorku jednak jeszcze trochę czasu, więc i nadziei na zmianę zdania. :wink:
Ostatnio edytowano Pt gru 10, 2010 16:43 przez mirka_t, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt gru 10, 2010 15:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

:ryk:
oby to był dobry domek, kciuki :ok:
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Pt gru 10, 2010 15:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

andrzej780 pisze:chyba mam prawo wypowiadac się na tym forum wtedy kiedy mi to pasuje prawda? i na zasadach jakie tu obowiązują?

Ale widzisz - to obowiązuje wszystkie strony ;)
Jaka to sprawiedliwość że "oponenci" co napiszą to źle i powinni się zamknąć - a o sobie uważasz co powyższe?
Choć Twoje posty bywają nic nie wnoszące a czasem wręcz obraźliwe nieco - pomijam długaśne cytaty po to by dać zdanie komentarza.

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Pt gru 10, 2010 16:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Blue pisze:
andrzej780 pisze:chyba mam prawo wypowiadac się na tym forum wtedy kiedy mi to pasuje prawda? i na zasadach jakie tu obowiązują?

Jaka to sprawiedliwość że "oponenci" co napiszą to źle i powinni się zamknąć - a o sobie uważasz co powyższe?
Choć Twoje posty bywają nic nie wnoszące a czasem wręcz obraźliwe nieco - pomijam długaśne cytaty po to by dać zdanie komentarza.

podaj cytat w którym napisałem komukolwiek że powinien się zamknąc
o Twoich postach można napisać to samo
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Pt gru 10, 2010 16:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Blue pisze:

fragment mojego posta który zacytowałaś dotyczył godziny pisania moich wcześniejszych postów a zasady tu ustalacie wy, więc się do nich stosuję
ObrazekObrazek

andrzej780

Post » Pt gru 10, 2010 16:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:No i lipa. Pani nie dała się zniechęcić i Elena we wtorek ma się pakować. Do wtorku jednak jeszcze trochę czasu, więc i nadziei na zmienię zdania. :wink:

:mrgreen: :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pt gru 10, 2010 18:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

kota7 pisze:
VVu pisze:Proponuję dać mirce_t choć trochę oddechu. Jeśli rzeczywiście chodzi nam o dobro kotów przede wszystkim, to dajmy Jej czas, by mogła zająć się swymi podopiecznymi, zająć się ogłoszeniami i szukaniem dla nich DS.

AMEN!
Odpuśćcie. Mirka zrobiła, co chciałyście, zawlokła kotkę do weta. Informacja o kroplach bardzo cenna, jestem pewna, że Mirka (nie tylko ona zresztą 8) ) wykorzysta ją, więc teraz dajcie jej popisać o kotach.

Andrzeju, z całym szacunkiem, ale tego typu posty, jakie teraz wyprodukowałeś, osiem pod rząd, również wyglądają, jak nabijanie postów. Jesli zarzucasz coś innym, nie rób tego samego. W dodatku w takim stylu. Czy 'bleeeeblanie' do oponentów wnosi cokolwiek, ewentualnie ma spowodować, że znowu nie rozwinie się kilkustronicowa głupia pyskówka? Myślę, ze prośba o danie oddechu Mirce spokojnie może odnosić się do obu stron.

Dobrze ze piszecie o tych kroplach, ja mam problem z oczami Ptysia od zawsze. Mial KK w dziecinstwie i tak juz zostalo, ja mu daje tylko masc do oczu oxycort ale problemy nawracaja. zapisze sobie. a co do andrzej780 to fakt- sam nabija posty :ryk:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 10, 2010 19:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
O godz.14 ma przyjść pani zainteresowana adopcją Eleny, ale to poroniony pomysł, bo w domu jest małe dziecko. Dam tej pani pogłaskać Elenę i pewnie z miejsca odechce się jej "persów". :mrgreen:

Czy ta pani wie, że persy trzeba wyczesywać, kąpać, pudrować, że oczy wymagają specjalnej troski... Czy jest przygotowana na opiekowanie się persem?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt gru 10, 2010 19:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

vega013 pisze:
mirka_t pisze:

Czy ta pani wie, że persy trzeba wyczesywać, kąpać, pudrować, że oczy wymagają specjalnej troski... Czy jest przygotowana na opiekowanie się persem?

Pani chyba TO wie.
Nie wie tylko pewnie, jak TO wygląda w przypadku Eleny. :mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt gru 10, 2010 19:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

Vega013 no sorki. Sądzisz, że wydałabym "persa" komuś kto nie ma o pielęgnacji takich kotów zielonego pojęcia.
Dom nie jest z tych wymarzonych, bo ludzie młodzi z 3 letnim dzieckiem a pani nie widziała, że karma Teo to syf.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pt gru 10, 2010 19:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-48 kotów-Bydgoszcz.

A to Grzebyk, którego czesać nie trzeba. :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

[poprzednia][następna]