Tosza pisze:solangelica pisze:Toszu podobno po miescie krazy fama ze masz sprzet pt pila mechaniczna do drewna....
czy to plotka czy to prawda?
nie, nie chce nikogo kastrowac... poki co
poza tym na takie akcje sa poreczniejsze metody
Potrzebuje pozyczyc taki sprzet na weekend bo mam drewno twarde do ciecia i musze je pociac - do palenia.
Jesli ktos moze mi pozyczyc taki sprzet (najlepiej lancuchowa bo to twarde drewno bardzo jest, bukowe) - to bede wdzieczna.
Piły jeszcze nie nabyłam

. Mam wyrzynarkę-dobrą do paneli, desek ( nie za grubych), strug, kilka szlifierek. Przymierzam się na pistoletu natryskowego. Obawiam się, że nic z tych rzeczy Ci sie nie przyda.
Za to jeżeli w niedzielę do galerii przyjadę samochodem, to mogę Cie potem zawieźc do domu i zostawi u Ciebie papiery do spalenia. Mają tą zalete, że nie trzeba ich ciąc

Toszu a czy ta wyzynara moze przelamac deski grubosci do 3cm?
jesli tak to ja poprosze o uzyczenie... bo akie tez mam i widze je oczyma wyobrazni jak trzaskaja w piecu grzejac moj i kocie doopki
...a przynajmniej ulatwiajac rozpalenie wpiecu.
w niedziele koncze o 17.00 i ma przyjechac do mnei ciotka z autem ktora tez ma przywiezc mi papiery

Wiec jesli byc i pasowalo to tepappiery mozesz mi dac do auta ciotki bez problemu

mysle ze nie bedzie miala nic nmaprzeciw.
sory za bledy ale pisze z kuchni a tu deczko rece lodowacieja