[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 08, 2010 15:26 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Dziewczyny, trzymać kciuki :ok:

Jak już postanowiłam złapać kotulka. a Czarnulka :1luvu: go przygarnąc, to zapadł się pod ziemię.
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Śro gru 08, 2010 19:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

kassja pisze:Dziewczyny, trzymać kciuki :ok:

Jak już postanowiłam złapać kotulka. a Czarnulka :1luvu: go przygarnąc, to zapadł się pod ziemię.

Oki.Kciuki trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro gru 08, 2010 19:37 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

złapałam kicię tak około 3,4 miesięczną to chyba koteczka i przy okazji bo szłam do znajomego karmiciela umieściłam ją tam na przechowanie, czy ktoś mógłby tam podjechać i zrobić sesję foto i porozmawiać z panem?? oto fotki jakie ja zrobiłam...:
Obrazek
Obrazek
nie jest to kicia czyjaś, bo widzę ją od 3 tygodni, albo i dłużej na którymś z śmietników, i to ona właśnie przychodziła na jedzonko pod jałowciec koło śmietnika, wczoraj miauczała pod oknami wyszłam, ale uciekła, a dziś ewidentnie za mną szła, więc ją wzięłam na ręce i zaniosłam na przetrzymanie do tego pana, zaniosłam też karmy od marzenyb i dałam 50 zł na puszki, ponieważ pan pytał, czy mogę wspomóc, jakaś dobra dusza z Warszawy mi wpłaciła na konto... :1luvu: :1luvu: :1luvu: czy ktoś może do tego pana podjechać ???
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro gru 08, 2010 21:45 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

ja też znalazłam kotkę, a właściwie mój mąż znalazł,kręciła się pod jego pracą
narazie może tam zostać tzn. ma posłanko na ogrzewanej hali

proszę o wystawienie na kotkowie, wysłałam maila na kontakt@kotkowo.pl

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Czw gru 09, 2010 6:57 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

kassja pisze:W inne miejsce, gdzie podkarmiam koty przyplątał się młody biało-szary kocurek. Domowy kotek, ładuje się na ręce i na sam widok człowieka mruczy głośno jak silnik tira. Kotulek jeszcze nie ma roku i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Musiał być domowy i komuś się znudził, albo przestał pasować do nowych tapet lub nowego dywanu.

dorotak97 pisze:
kassja pisze:Dziewczyny, trzymać kciuki :ok:

Oki.Kciuki trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:

Widać :ok: pomogły. Kotulek spakowany, pojechał do Czarnulki :1luvu: A w moim domu, gdy otworzyłam transporter, to sobie wyszedł, pojadł z kociej miseczki i momentalnie wcisnął się na kolana podstawiając główkę do drapania. I wcale nie zwracał uwagi na to, że Smusia osykuje go jak stara kobra. To domowy kotek, w mieszkaniu czuje się jak ryba w wodzie :mrgreen:
Obrazek

kassja

Post » Czw gru 09, 2010 8:42 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Moja biedaczka Tygrynia z plazmocytarnym zapaleniem ma leukocytów 40 ooo, do tego mocznica :(
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw gru 09, 2010 9:26 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

MalgorzataJ pisze:Moja biedaczka Tygrynia z plazmocytarnym zapaleniem ma leukocytów 40 ooo, do tego mocznica :(

Jejku jaka biedna. Pani Małgosiu 3mam kciuki.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Czw gru 09, 2010 10:54 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

gagga - dzięki za kciuki, jak Lusia - czy wszystko dobrze?
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw gru 09, 2010 14:42 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Lusia to twarda baba. Szczególnie do zastrzyków. Ja trzymam ją w kurtce i lekarz musi trzymać za karczycho bo jest taka silna i tak się wyrywa. Męczymy się z tym kołnierzem. Luśka próbuje go ściągać i drapać. Ale na razie jest ok. I oby tak dalej.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Czw gru 09, 2010 14:44 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Dzięki za link, zagłosowałam.

Pani Małgorzato, serdecznie współczuję, biedna kicia, mocno trzymamy kciuki!!! Zdrówka dla malutkiej życzę.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Czw gru 09, 2010 15:38 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

gagga pisze:Lusia to twarda baba. Szczególnie do zastrzyków. Ja trzymam ją w kurtce i lekarz musi trzymać za karczycho bo jest taka silna i tak się wyrywa. Męczymy się z tym kołnierzem. Luśka próbuje go ściągać i drapać. Ale na razie jest ok. I oby tak dalej.

Lusiu bądź dzielna :ok:
Obrazek

kassja

Post » Czw gru 09, 2010 16:45 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Słuchajcie jest potrzebny tymczas dla biednej kotulki. Kicia jest dorosła, domowa, została wyrzucona przez właścicielkę na mróz, ale nie to jest najgorsze.. kotka ma tak sfilcowaną sierść, że trzeba ją ogolić na łyso i w tym problem, bo po ogoleniu ona musi być w warunkach domowych. Czy ktoś poratuje biedaczkę?
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Pt gru 10, 2010 12:28 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Choć raz coś mądrego nt alergii:

http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzi ... index.html

TO dla tych wszystkich inteligentych co to w ciązy kota muszą oddać bo je .... zje :twisted:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt gru 10, 2010 13:36 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

aga&2 pisze:Choć raz coś mądrego nt alergii:

TO dla tych wszystkich inteligentych co to w ciązy kota muszą oddać bo je .... zje :twisted:

http://konstancin.com/dt_weterynarz/index.htm
(do przeczytania artykuł pt. Kota nie oddawać ! i Dzieci i zwierzęta )

warto poczytać :!:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt gru 10, 2010 14:49 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

aga&2 pisze:Choć raz coś mądrego nt alergii:

Mojej szefowej żaden naukowiec nie przekona :evil:
ONA WIE LEPIEJ!!!!KOT TO SZKODNIK I BRUDAS!!!!!
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

[poprzednia][następna]