CatAngel pisze:Komu podać nr tel Asi![]()
cytuję
i mam od niej prośbę,żeby tak to zorganizować, żeby kotuś od razu został przejęty przez dt, bo ona go nie może zabrać do domu
ze względu na psiaka- kociego pogromcę:-)
czyli w sob do W-wy jadą?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CatAngel pisze:Komu podać nr tel Asi![]()
cytuję
i mam od niej prośbę,żeby tak to zorganizować, żeby kotuś od razu został przejęty przez dt, bo ona go nie może zabrać do domu
justyna8585 pisze:CatAngel pisze:Komu podać nr tel Asi![]()
cytuję
CatAngel pisze:justyna8585 pisze:CatAngel pisze:Komu podać nr tel Asi![]()
cytuję
Jeżeli będą nocować to tak.
Komu nr komu nr
Liwia_ pisze:Ja muszę ewentualnie podać kontakt do dt - ale nie wiem, jak ustalić co z odbiorem na Śląsku? Zapytam, czy jest możliwość odbioru ze schroniska, jeżeli nie - poproszę o podanie miejsca i godziny przekazania i Justyna spróbuje załatwić podwózkę, tak?
Liwia_ pisze:Z tego, co zrozumiałam - transport by był w sobotę... Byłoby fatalnie, gdyby się nie udało, bo nie ma kto zawieźć kici z Rudy do Zabrza - i to jest cały ból, że nie ma na miejscu nikogo do pomocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości