Klara i Mufasa - są w swoich domach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 8:57 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Jak się miewają Buraski Aniu?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt gru 10, 2010 9:24 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Anna Rylska pisze:dziękujemy :) :1luvu:

Bardzo by się przydała karma typu intetsinal - sucha i mokra - kotka ma problemy z jedzeniem, ma również stan zapalny dziąseł i sporo kamienia na zębach.

Wizyta u weta.

Mam taką karmę. Podawałem ją mojemu kotu gdy miał problemy z jelitami i zostało jeszcze sporo. Jeśli podasz mi swój adres to wyślę. Powodzenia :ok:
Obrazek

black044

Od: Czw kwi 22, 2010 11:25

Post » Pt gru 10, 2010 11:16 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

black044 pisze:Mam taką karmę. Podawałem ją mojemu kotu gdy miał problemy z jelitami i zostało jeszcze sporo. Jeśli podasz mi swój adres to wyślę. Powodzenia :ok:

Wielkie dzięki za pomoc :) Gdyby Ani się nie odezwała (w co wątpię), daj znać, to podam Ci adres do wysyłki :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt gru 10, 2010 12:28 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Willow_ pisze:
black044 pisze:Mam taką karmę. Podawałem ją mojemu kotu gdy miał problemy z jelitami i zostało jeszcze sporo. Jeśli podasz mi swój adres to wyślę. Powodzenia :ok:

Wielkie dzięki za pomoc :) Gdyby Ani się nie odezwała (w co wątpię), daj znać, to podam Ci adres do wysyłki :)

już wysłałem :)
Obrazek

black044

Od: Czw kwi 22, 2010 11:25

Post » Pt gru 10, 2010 12:34 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

black044 bardzo bardzo dziękujemy :1luvu:

nam zalało duży pokój, kolejny raz, w zeszłą zimę też tak było, dach przecieka, koszmar
siedzą tam teraz spece i coś robią
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt gru 10, 2010 13:02 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

grrr... jak nie urok, to przemarsz wojsk :evil:

Willow_

Post » Sob gru 11, 2010 16:25 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Szkoda tych kociaków :( Mają tyle stresów na raz i jeszcze tak nie pewna sytuacja :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob gru 11, 2010 21:32 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Chciałabym, aby kotki jak najszybciej znalazły DS - ale taki już do końca :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob gru 11, 2010 21:36 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Kciuki za szczęśliwe domki dla koteńków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob gru 11, 2010 22:10 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Witam serdecznie :1luvu:

Chciałam bardzo serdecznie podziękować Wszystkim za głosy w anckiecie krakvetu :1luvu:
Dziękujemy serdecznie za zaufanie, za to że jesteście z nami!

Jednocześnie mam ogormną prośbę do Wszyskich, ktorzy głosowali włąśnie na nas, bądż będą głosowali na nas - bardzo proszę o głosy na Radomsko.

Proszę wszystkich, którzy już zagłosowali, by zmienili swoje głosowanie ( jeśli oczywiście mogą) i zagłosowali ponownie stawiając krzyżyk - Radomsko.

Może następnym razem nam się poszczęści.

Doskonale znam realia nie dużych miast, wiem jak to jest, na czym polega życie i ciągle problemy, choćby z postawieniem budki w jakimś miejscu, ciągle użeranie się z "życzliwymi" ludzmi, donosy do spółdzielni, a potem wezwania ze spółdzielni, to jest codzienność właśnie :(
To małe możiwości, brak funduszy, karmy, wsparcia.

BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA RADOMSKO

Zrzekamy się swoich głosów, proszę kliknijcie Kochani raz jeszcze -RADOMSKO
dziękuję!

Anna Rylska

Post » Pon gru 13, 2010 16:32 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Witam.

Mufasa pochłania jedzenie jak smok, po doropaczeniu nabrał takiego apetytu, że aż miło :)
Brzusio ładnie się zaokrągla i sierść staje się piękna.

Niestety powstał problem z kotką Klarą :( krwawi, dziś zauważyłam, siadając zostawia krwiste kleksy

Anna Rylska

Post » Pon gru 13, 2010 16:40 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Ojej, co to może być? Biedna Klara :(

Willow_

Post » Pon gru 13, 2010 17:21 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

dzwoniłam do weta, musi ją zobaczyć
kotka nie jest sterylizowana, to może ropomacicze? poronienie?
koty mieszkały na parterze, może były wypuszczane, już sama nie wiem

Anna Rylska

Post » Pon gru 13, 2010 17:54 Re: Klara i Mufasa straciły dom!Potrzebujemy pomocy i DOMU

Może to wycofanie Klary właśnie w tego się brało - złe samopoczucie, a teraz qwidoczne objawy choroby :(
Trzymam kciuki - mam nadzieję, że wet coś szybka zaradzi :ok:

Willow_

[poprzednia][następna]