Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 10, 2010 10:14 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Obowiązkowo :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 10, 2010 10:17 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Cały czas :ok: :ok: :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pt gru 10, 2010 10:24 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Nieustannie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 10, 2010 10:28 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:dziękuję Wam wszystkim za rady i chęć wsparcia :1luvu: :kotek: :1luvu:

Za radą Marcelibu zadzwoniłam do prof.Galantego-zapytać co o tym myśli.stwierdził że on sam nie zrobi tych badań i polecił do badań na SGGW dr. Ostrzeszewisz do rinoskopii i dr.Rydlewską do tomografii.
Zadzwonlam do Sfory do dra Borowika przekonywać ze tylko z tymi lekarkami zgadzamy sie na te badania a dr. powiedział że to właśnie z tymi lekarkami jest umówiony na jutro,dodatkowo pod kier.jakiegoś profesora!! (Czyli znowu Sfora trafiła w 10-tkę-trzeba im to przyznać)

Jest to nie tyle inwazyjne badanie ile niebezpieczne, bo musi być robione w pełnej narkozie.
Jednak bez niego leczymy Promysia wciąż po omacku bo nie można postawić pełnej diagnozy.Nie można czekać na czas "bez krwotoku",bo ten czas zawsze jest zbyt krótki-musiałoby minąć dwa tyg.-teraz trzeba działać dorażnie aby wreszcie móc Promysiowi pomóc trwale-o ile to możliwe.

no i stąd wniosek że Promyś nadal jest w najlepszych rękach z możliwych!

Dr. założy z własnych! (pewnie lecznicowych) pieniędzy-poprosił tylko o zaliczkę.

Mój mąż właśnie pojechał zawiezć mu 200zł i podpisać zgodę.

Promysiu-przed Tobą kolejna szansa !! Wykorzystaj ją jak najlepiej dla siebie,proszę!!

Iwonko, świetna decyzja. Nareszcie przestaniemy dreptać w miejscu, bo okazuje się, że wbrew pozorom dotychczasowa diagnoza nie jest jednoznaczna. Ten lekarz ze Sfory wydaje się całkiem niegłupi.
Myślę, że trzeba zaryzykować jedną krótką narkozę (wbrew pozorom nie taka ciężka, bo jest taka jak do kastracji. Mój kot dwa razy przechodził to badanie i wcale nie jest tak groźne. Groźniejsze są krwotoki, które nie wiemy skąd dokładnie się biorą), żeby w końcu wiedzieć o co chodzi. Pewnie ten lekarz będzie szukał czegoś w nosku - może jest przetoka do podniebienia :roll: .
Jeżeli prof. Galanty potwierdził te nazwiska lekarzy, to ja bym na to poszła. Znaczy, że dobrzy specjaliści.

:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt gru 10, 2010 10:35 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

W takim razie czekamy na wyniki i trzymamy mocno :ok:

Erin

Post » Pt gru 10, 2010 10:37 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Marcelibu-chyba nie doczytalas-Promys jest na zabiegu od 9.30-kciuki super mocno potrzebne.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 10, 2010 11:07 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

:ok: :ok: :ok: kciuki trzymamy, na wieści czekamy :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 10, 2010 11:25 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Za Promyczka kciuki mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt gru 10, 2010 12:15 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

póki co nic nie wiem,ale p.doktor miał dzwonić jakby coś było nie tak ,więc skoro nie dzwoni to znaczy że wszystko wg.planu,mam nadzieję.
jak tylko coś będę wiedziala to natychmiast napiszę.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 10, 2010 12:19 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

W takim razie dalej czekamy i trzymamy mocno :ok: :ok: :ok:
A jak gotowanie idzie?

Erin

Post » Pt gru 10, 2010 12:21 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

o kurcze jeszcze mi malują przedpokój a ja już nie wiem w co mam ręce włożyć-zresztą będą piękne na jutro jak u rasowej damy-podrapane,poparzone...kocham robić imieniny :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt gru 10, 2010 12:24 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

W takim razie musisz mieć wieczorową suknię i długie rękawiczki - jak rasowa dama :wink:

Erin

Post » Pt gru 10, 2010 12:30 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

tak,koniecznie,zwlaszcza te rękawiczki :D

smarti

Post » Pt gru 10, 2010 12:37 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

A jak! Ja dwa lata temu, przed firmową imprezą, miałam tak podrapaną jedną dłoń, że puder do twarzy co jakiś czas nakładałam 8)

Erin

[poprzednia][następna]