I zastanawiam się nad tym beta-glukan'em, czym to się różni, bo nie bardzo wiem, skoro taka różnica w cenie dlaczego nie kupować tego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Kurcze, dzisiaj miała odebrać z lecznicy Scanomune, ale jak tak to chyba zrezygnuję.
I zastanawiam się nad tym beta-glukan'em, czym to się różni, bo nie bardzo wiem, skoro taka różnica w cenie dlaczego nie kupować tego
ruru pisze:gosiaa pisze:Kurcze, dzisiaj miała odebrać z lecznicy Scanomune, ale jak tak to chyba zrezygnuję.
niczym się nie różni, tylko dawką
1 kapsuła to tak jak 30 dawek scanomune
tylko ten laboratoria natury
jerzykowka pisze:Wet tłumaczył mi, że aby kot znalazł się w takim stanie potrzeba duuużo czasu, więc i poprawa musi dużo czasu zająć i ja tym się pocieszam!!!
jerzykowka pisze:Cały czas leży, nie myje się wcale (raz spróbował w lecznicy), wstaje czasami do miski lub żeby zrobić sioo kawałek od posłanka. Porusza się na sztywnych łapkach, bardzo powolutku. Mnóstwo pije.
Wczoraj długo leżeliśmy razem, Tymuś rozmruczany![]()
![]()
On jest tak słaby, że zupełnie bezwolny i ja nie wiem czy tak leży w mych ramionach ponieważ mu dobrze czy dlatego, że jest mu wszystko jedno... Ale kiedy go przytulam, ściskam, a On dzielnie pracuje traktorkiem to mam wrażenie, że jednak mu dobrze.
Wet tłumaczył mi, że aby kot znalazł się w takim stanie potrzeba duuużo czasu, więc i poprawa musi dużo czasu zająć i ja tym się pocieszam!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 220 gości