TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 23:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

jakiś leniwy dzień dziś, ale mruczki się nie lenią, dzielnie podskakują po domki

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro gru 08, 2010 23:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

padam ze zmeczenia.... mrusie, kochane moje slonka, hopsiajcie na pierwsza, po domki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 09, 2010 1:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Luinloth pisze:jakiś leniwy dzień dziś, ale mruczki się nie lenią, dzielnie podskakują po domki

Leniwy malo powiedziane... Caly czas mi sie spac chcialo, w ogole nie kontaktowalam, refleks szachisty normalnie :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 09, 2010 1:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Ozzy:
Obrazek
Kika
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 09, 2010 9:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Ozzi jak pięknie za pozował. :1luvu:

Dzień doberek czwartkowo.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw gru 09, 2010 11:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Petka-P1 pisze:Ozzi jak pięknie za pozował. :1luvu:
prawda? Jaki model z niego :1luvu: i to zalotne spojrzenie... :1luvu:

Kociara82

Post » Czw gru 09, 2010 12:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

ale Kikunia tez wyszla slicznie :1luvu: :1luvu: ach, ta aksamitna, lsniaca siersc :1luvu:

Kociara82

Post » Czw gru 09, 2010 14:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Mrusie skakać na pierwszą :)

Niedługo ciocia Kociara będzie miała fanty na Tyski Bazarek, mam marzenie, żeby wszystko było rozchwytywane... :lol: A naprawdę same super rzeczy będą :D
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw gru 09, 2010 16:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

fanty beda jutro juz, ale nie wiem, czy jutro zdolam zrobic bazarek... zanim to wsio ogarne i poustalamy ceny z ciocia -kropeczka- ... Najwyzej mi zejdzie do nocy, ale co tam ;)

Kociara82

Post » Pt gru 10, 2010 0:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Kropeczko , Kociara 82 bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maniuś i Rysiu już dokazują , choć Maniuś jeszcze czasami kaszle .

Ozzi dziś chyba troszkę gorzej , bo mimo Tramalu tak dziwnie pomiaukiwał , ale później usnął , zobaczymy jak jutro ... oby to nie był zły znak ...

Myszunia w przyszłą środę na zastrzyk do weta , czuje sie lepiej .

Eustaszek siura w pampersa jak należy :twisted: a termofora to już się tak nie boi ( musi być nagrzewany )

A dzis do mnie trafiła Matylda :
Matylda ( tak ją nawała pani dr )
Jak przyjechała dałam jej pusze ( whiskas ) ale po około godzinie dałam jej suche tez ( RC ) aby coś lepszego zjadła , ale zaczęła bardzo sie dusić :cry: Powinna jeść na razie tylko papki , wszystko co jej podaje rozdrabniam widelcem .
Stan ogólny zły :cry: jest wyniszczona , duże zmiany w obrębię podniebienia ( kalafiorowate ) i charczy , kaszle , może mieć nawet ponad 10 lat .
Dziś dostawała antybiotyk i steryd - 40 zł
W sobotę dostanie następny ( ja go podam )
W poniedziałek bedzie wykonana cytologia - 50 zł
RTG 40 zł
Badanie krwi - morfologia - 20 zł
Badanie krwi - rozmaz - 20zł ( zależy od wyniku morfologi ) ?
biochemia - 20 zł - 40 zł
Matylda jest taka grzeczna i taka miziasta , staram sie jak najwięcej czasu z nia siedzieć , tak bardzo się boje poniedziałku :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt gru 10, 2010 1:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

w nocy też skaczemy ;)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pt gru 10, 2010 8:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Luinloth pisze:w nocy też skaczemy ;)

i rano.

:ok: :ok: :ok: :ok: za całą ferajnę.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 10, 2010 10:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Justa&Zwierzaki pisze:A dzis do mnie trafiła Matylda :
Matylda ( tak ją nawała pani dr )
Jak przyjechała dałam jej pusze ( whiskas ) ale po około godzinie dałam jej suche tez ( RC ) aby coś lepszego zjadła , ale zaczęła bardzo sie dusić :cry: Powinna jeść na razie tylko papki , wszystko co jej podaje rozdrabniam widelcem .
Stan ogólny zły :cry: jest wyniszczona , duże zmiany w obrębię podniebienia ( kalafiorowate ) i charczy , kaszle , może mieć nawet ponad 10 lat .
Dziś dostawała antybiotyk i steryd - 40 zł
W sobotę dostanie następny ( ja go podam )
W poniedziałek bedzie wykonana cytologia - 50 zł
RTG 40 zł
Badanie krwi - morfologia - 20 zł
Badanie krwi - rozmaz - 20zł ( zależy od wyniku morfologi ) ?
biochemia - 20 zł - 40 zł
Matylda jest taka grzeczna i taka miziasta , staram sie jak najwięcej czasu z nia siedzieć , tak bardzo się boje poniedziałku :x

Justyś jest pod Twoją opieką, teraz może być już tylko lepiej :ok:
To jest (podejrzewam) nie tylko moje zdanie, zapewne wszystkie cioteczki się ze mną zgodzą :)

Ciocie, z góry przepraszam za odejście tematu Mrusiów, ale mam do Was gorącą prośbę- jeżeli jeszcze nie głosowałyście w ankiecie Krakvetu, to proszę, oddajcie głos na KAN- sytuacja jest bardzo ciężka, taka pomoc by się bardzo przydała.
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pt gru 10, 2010 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

a ja mrusie moje kochane przepraszam, ale dzis nie jestem w stanie zrobic bazarku... Jestem bardzo zmeczona i zle sie troche czuje, a jeszcze musze to wszystko zliczyc, tzn.koszty, pofocic, musze sobie wszystko rozpisac na kartce co i jak ma byc, bo troszke tego jest i sie pogubie. Obiecuje, ze do niedzieli do wieczora wszystko bedzie juz jak trzeba i bazarek bedzie gotow.
Ale uchyle rabka tajemnicy... :wink: Cioteczka -kropeczka- wybrala naprawde same fantastyczne rzeczy. Niestety czesc zamowionych produktow jest w brakach... :oops: Natomiast to, co mamy... :1luvu: :1luvu: Jestem pewna, ze kazdy znajdzie cos dla siebie :) Bedzie to bardzo fajne polaczenie przyjemnego-bo cos dla siebie-z pozytecznym-bo pieniadze z bazarku w calosci przekaze mruczkom.
Kasiunia, do ciebie paczuszka pojdzie w poniedzialek :)

Kociara82

Post » Pt gru 10, 2010 23:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Mropeczko , Kociaro jesteście wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Od Matyldzi nie da sie wyjść , serce ściska i trzeba ja miziać i miziać a ona robi takie piękne baranki , ona jest boska Niestety nadal bardzo charczy
Tak jak juz rano pisałam dałam Matyldzi rano Conwa , przed trzecia puszkę a na wieczór dostała '' seniorka '' RC na którego wręcz sie rzuciła , wiem że to jest bardzo drogie i nie wiem czy będzie zgoda na takie karmienie ... a Matyldzia ma apetyt i to spory
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]