pomponmama pisze:Asia przelałam piniądza niewielkiego (ile mogę, tyle dam) dla naszego Solpelka- mam nadzieje, że zdążyłam?
I jam to uczyniła.Mamo P-żyjesz

Moderator: Estraven
pomponmama pisze:Asia przelałam piniądza niewielkiego (ile mogę, tyle dam) dla naszego Solpelka- mam nadzieje, że zdążyłam?

Etiopia pisze:Kurier zawalił przyjechał późno i materiał do badań nie poszedł![]()
mamaja4 pisze:pomponmama pisze:Asia przelałam piniądza niewielkiego (ile mogę, tyle dam) dla naszego Solpelka- mam nadzieje, że zdążyłam?
I jam to uczyniła.Mamo P-żyjesz

Asia_Siunia pisze:pomponmama pisze:Asia przelałam piniądza niewielkiego (ile mogę, tyle dam) dla naszego Solpelka- mam nadzieje, że zdążyłam?
Normalnie ostatnim rzutem ale się łapiesz![]()
![]()
.
Myślę, że poczekamy na wpłaty do 12 grudnia aby móc jak najszybciej przekazać je Sol.
całe szczęście - przepraszam, ze to tyle trwało, ale tez czekałam na przelew. DziękujęMissTake, cudny wpis o Białym. Skomentowałam, ale cos te komentarze jakoś dziwie wchodza ... nie wiem czy to wlezie - na razie nie widzę.
Czy to nie zbyt ważna sprawa, żeby się takimi rzeczami przejmować?Nie mogę przecież nikogo ciągnąć w te i wewte.
dolabra pisze:Etiopia
a nie można u miejscowego weta pobrać próbek do badania i wziąć adres do labu i wysłać od Ciebie?
Dziuniu droga, trzymaj się Psico wszystkimi pazurkami...

dolabra pisze:czyli i tak musisz jechać...
ale najważniejsze że Pani Psica ma się lepiej..

villemo5 pisze:Witam w nowym dniu!
Oby był lepszy![]()
Własnie zaczął padać śnieg

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], puszatek i 44 gości