zgierz kotka perska- bida

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 10:04 Re: zgierz kotka perska- bida

No widzisz a ja mam 2 własne dachowce i "persa" z hmm deliktanie ujmując zlikwidowenej pseudo

+ dwa "persy" na tymczasie + "norweg".

A moją Osobistą Przyjaciółkę uczula wyłącznie dachowa Melka bo juz Andzia nie i weź tu czlowieku bądz mądry. Moja wetka twierdzi, ze to jednak cecha osobnicza kota......jestem skłonna jej wierzyć.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lis 25, 2010 10:08 Re: zgierz kotka perska- bida

Neigh pisze:No widzisz a ja mam 2 własne dachowce i "persa" z hmm deliktanie ujmując zlikwidowenej pseudo

+ dwa "persy" na tymczasie + "norweg".

A moją Osobistą Przyjaciółkę uczula wyłącznie dachowa Melka bo juz Andzia nie i weź tu czlowieku bądz mądry. Moja wetka twierdzi, ze to jednak cecha osobnicza kota......jestem skłonna jej wierzyć.

wierzę- ale obawiam się, że mama innego niż "ponad 90% w typie" nie weźmie, będzie się bała (ileż to razy chciałam "wcisnąć" jej dachowca)... przesłałam jej zdjęcia Morelki, niech się wypowie- jak dla mnie kicia jest piękna, fajna i chętnie bym ją wzięła, ale mieszkamy we dwie.

oczywiście jeśli będzie się bała za bardzo, zostaniemy z jednym Ozulcem. Wiadomo, że zakup z pseudo czy podobne głupoty nie wchodzą w grę w naszym przypadku :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 25, 2010 16:46 Re: zgierz kotka perska- bida

Neigh pisze:[

Dla nich trzeba mieć masę czasu, bo to koty bardzo kontaktowe - tylko hmm nooo inaczej. One sie nie pchają na kolana, nie drapią w drzwi, nie drą ryja........One SĄ. Ale jak bardzo SĄ to sie można przekonać wyłącznie osobiście:-)

Hmmm moj sie pcha na kolana, drze ryja, drapie w drzwi, skacze na klamke, kradnie ze stolu, ma 9 lat a bawi sie jak 10 tygodniowe kocie ( ciul, ze wazy prawie 7 kilo), budzi mnie rano zaraz po budziku i jest tylko moj ( pomimo, ze domownikow jest wiecej - on nalezy tylko do mnie)... Czasem sie zastanawiam gdzie ja znajde drugiego takiego Milusia jak moj, kiedy go juz zabraknie :oops:

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Czw gru 09, 2010 15:57 Re: zgierz kotka perska- bida

Kochani , padło tutaj kilka propozycji DS dla persa , nadal aktualne?
Do naszej Fundacji Medor trafił starszy , rudy pers , bardzo przeżywa schron , pilnie DT/DS ! :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Czw gru 09, 2010 16:12 Re: zgierz kotka perska- bida

Możesz wkleić foto, może ktoś tu zajrzy i zabierze biedaka?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 09, 2010 17:16 Re: zgierz kotka perska- bida

magdaradek pisze:Możesz wkleić foto, może ktoś tu zajrzy i zabierze biedaka?

Niestety nie mam na razie :(
W sobote byłam w fundacji tylko przez chwilę,obleciałam boksy , potem koty i zabrałam sunię do siebie na DT.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Czw gru 09, 2010 22:01 Re: zgierz kotka perska- bida

XAgaX proponowała kici dom, ale z tego, co wiem, jest już zaopatrzona.
Ktoś może chętny na persa? I to rudego ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 09, 2010 22:22 Re: zgierz kotka perska- bida

poprosimy o zdjęcia

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt gru 10, 2010 3:41 Re: zgierz kotka perska- bida

jasdor pisze:XAgaX proponowała kici dom, ale z tego, co wiem, jest już zaopatrzona.
Ktoś może chętny na persa? I to rudego ?

Jutro przyjeżdża do mnie persiczka z Gdyni.

poproszę o zdjęcia i opis z kontaktem na freija@o2.pl - w sobotę zrobię chłopakowi ogłoszenia. Rude persy są fajne- sama mam takowego od prawie 9 lat :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt gru 10, 2010 8:33 Re: zgierz kotka perska- bida

Postaram się w weekend zdobyć fotki.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

[poprzednia]