Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 13:46 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 09, 2010 14:13 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Czy ktos zna może numer telefonu do Irlandzkiej Myszki?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 09, 2010 14:21 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promysiu trzymam :ok:
magdajedral

Post » Czw gru 09, 2010 14:57 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyś już w Sforze.Po podroży troszkę przestał krwawić choć krwi było b.dużo.
Ale oczka przytomne patrzyły pytająco-co mi się stało? dlaczego znowu tu jestem??? 8O 8O 8O

Ustalone z p.doktorem ze dajemy Prmysiowi jeszcze jedną szansę..ostatnią,jeśli po tym nie będzie spaktakularnej poprawy.. bo ,jak p.doktor twierdzi życie od krwotoku do krwotoku ma sens tylko jeśli przerwy są na tyle długie że warto żyć.
ale jeśli przerwy są za krótkie aby zregenerować siły to takie życie nie ma sensu.Tym razem było tak że dopiero od ok 4 dni kot jest kot pełnym pysiem-przedtam to byla kocia wegetacja pełna potwornego zmęczenia i zataczania się w nieprzytomnym widzie..
Bo w ogóle u Promysia ta długa przerwa teraz jest podobno całkiem wbrew logice jego choroby..i ja tego się trzymam.
ale trzeba zmierzyć się z zagrozeniem że krwotoki mogą być częste (bo podobno powinny być coraz częstrze)

na razie nie ma co gdybać-Promyś jeszcze raz dostaje szansę na życie-wiem że on bardzo chce ją wykorzystać-jego oczka mi to powiedziały ..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 09, 2010 15:02 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

I tego sie trzymamy! :ok:
Dziękuję Iwonko! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 09, 2010 15:03 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyk dasz radę!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw gru 09, 2010 15:09 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nie poddawajcie się.Próbuj walczyć o Promysia. On chce życ.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw gru 09, 2010 15:11 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Szlak by to jasny :evil: Jak nie urok to sraczka, jak już lepiej to zaraz bum :(
Trzymaj się Promyś :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 09, 2010 15:19 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Tylko przycupne i nic nie mowie. Po prostu czekam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 09, 2010 15:27 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Wielkie kciuki za Promysia :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 09, 2010 15:42 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Weszłam i zamarłam :( ...

Promysiu proszę, walcz, nie daj się...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw gru 09, 2010 15:44 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:( :( :( ....kciuki dalej trzymamy ... walcz słoneczko ... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw gru 09, 2010 15:50 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:( Promysiu walcz Słoneczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 09, 2010 15:58 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

A ja tak głupio zapytam :oops: , bo nie widziałam chyba w wątku - czy Promyk bierze jakieś leki przeciwkrwotoczne ?
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw gru 09, 2010 16:01 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jasdor jeszcze raz mi napiszesz że można puszczać kciuki, to Cię znajdę i uduszę :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]