casica pisze:anulka111 pisze:Czy dajecie mokre zarelko w taka pogode? Bo ja aktualnie daje tylko suche i letnia wode-boje sie ,ze mokre zamarznie

Ja daję, ale obie grupy moich karmię w piwnicy, więc nie ma obawy o zamarzanie.
Ja mam niestety piwnice z oknem w balkonie sasiadki

chory architekt budowal okoliczne bloki.Moge karmic tylko na zewnatrz-ale koty maja w klatce obok 2 piwnice i budynek firmy budowlanej w podworzu jest przyjazny kotom-maja duzo kryjowek. Dokarmiacze sa cwani i staraja sie nie rzucac w oczy,koty zas po prostu sa akceptowane. Znajoma karmi w ciagu dnia ,bo wczesniej wraca z pracy, panowie z portierni pod wieczor.
Ja karmie tylko wieczorem,jak juz psy dzielnicowe przejda i na żadanie pewnej czarnej pingwinki ,ktora wskakuje mi na okno i drze ryjka ,albo zaglada z parapetu krecac głowa ,czemu jeszcze nie dalam

-poddalam się terrorystce,zreszta brat i Gapka tez-karmiona jest wszedzie ,gdzie ja spotkamy,choc wiemy ,ze nie jestesmy jedyna stolowka-ta kota ma wor zamiast zoladka-ulubione jej stanowisko to pobliski sklep z mieskiem-tez karmia te cwaniare

Czy nowe fotki kocich ogonkow beda?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.