Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 17:58 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

MarciaMuuu pisze:I chorowite są :roll:

No właśnie ,jakieś takie felerne są ..ino ten kolor zaje....fajny :wink: :lol:

Ale tak na serio to kocham tego rudego burczymuchę nad życie i może sobie burczeć ile chce ,byle nadal czasem dał się pomiziać ,nadal przychodził na przytulanki ,nadal wlepiał zaczepne gały żeby się z nim pobawić i żeby nadal się cieszył jak skądś wracam ...żeby nadal dawał się klepać po puchatej rudej pupie ...i czasem potarmosić i wycałować po brzuszku i rudym pysiu ... no i w ogóle ...żeby po prostu był z nami jak najdłużej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro gru 08, 2010 18:02 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Muszę doczytać.
Choć ja wolę białobure... :P :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro gru 08, 2010 18:06 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Moje biało bure też kocham nad życie :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro gru 08, 2010 19:40 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Mało tego moje dzieci też mają swoich faworytów Jurek najlepiej żeby wyglądał jak TYGRYS - może mieć zamiast czarnych białe prążki 8) - ale czarne też kocha i inne kolory również :D , Zuzia uwielbia wszystkie koty, ale ostatnio najbardziej jej się podobają białe - wszystko przez bajkę gdzie jest Pan Śnieżek - chyba Avianka takiego będzie miała :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Śro gru 08, 2010 19:49 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

No to paru kotów Ci brakuje :wink: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro gru 08, 2010 19:58 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Amyśku Twoich ślicznot nie sposób nie kochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro gru 08, 2010 21:41 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

alus1 pisze:Amyśku Twoich ślicznot nie sposób nie kochać :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dzięki Aluś :1luvu: i vice versa :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw gru 09, 2010 9:55 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:Ale tak na serio to kocham tego rudego burczymuchę nad życie i może sobie burczeć ile chce ,byle nadal czasem dał się pomiziać ,nadal przychodził na przytulanki ,nadal wlepiał zaczepne gały żeby się z nim pobawić i żeby nadal się cieszył jak skądś wracam ...żeby nadal dawał się klepać po puchatej rudej pupie ...i czasem potarmosić i wycałować po brzuszku i rudym pysiu ... no i w ogóle ...żeby po prostu był z nami jak najdłużej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jakie piękne miłości do kota opisanie... :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw gru 09, 2010 10:31 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Dziękuję Joasiu :oops: :D

A dziś mam dla Was filmik o tym jak to Gucio umila życie dużym kotom :wink: :ryk:

Gutek ...pogromca dużych kotów 8)

Wczoraj zadzwoniłam do zarządcy że sople wiszą ogromne od strony ulicy ...a ten że wie i po kolei będą ,bo mają takich zgłoszeń dużo :x
Ale gdzieś po dwóch godzinach w domu koci popłoch bo od podwórka ,przy balkonie stał żuraw i panowie ściągali maleńkie sopelki i śnieg :roll:
A akurat od podwórka to naprawdę znikome ilości były.Ale myślę sobie zrobią tu ,to potem od ulicy ...
Ale gdzie tam ,zwinęli się i pojechali 8O
A u mnie sople z dachu sięgają już parapetu :twisted:
O co tu chodzi ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw gru 09, 2010 10:44 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Amyśku Gutek chciał jedynie uchronić Karmelita od skrzywienia kregosłupa :mrgreen:
tak się upchał w za mały kartonik Rudzielec słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw gru 09, 2010 10:45 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

Filmik świetny :ryk: :ok:
Gutek dba o formę reszty ekipy i wymyśla im zajęcie :ok:

A sople i śnie - o co chodzi? Chodzi o to żeby coś zrobić i się nie narobić :!:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw gru 09, 2010 11:09 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

alus1 pisze:Amyśku Gutek chciał jedynie uchronić Karmelita od skrzywienia kregosłupa :mrgreen:
tak się upchał w za mały kartonik Rudzielec słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Karmelito uwielbia ten kartonik i nie mam serca mu go wywalić :wink: :lol:

agnieszka1565 pisze:A sople i śnie - o co chodzi? Chodzi o to żeby coś zrobić i się nie narobić :!:

Zadzwoniłam ponownie i było zdziwienie ,bo przecież wczoraj panowie mieli z tym zrobić porządek 8O
No i ponownie będą działać .Zobaczymy czy tym razem się uda 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw gru 09, 2010 11:15 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

amyszka pisze:A dziś mam dla Was filmik o tym jak to Gucio umila życie dużym kotom :wink: :ryk:

Gutek ...pogromca dużych kotów 8)

Jezu, ile ja bym dała za takie sceny w domu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw gru 09, 2010 11:27 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:A dziś mam dla Was filmik o tym jak to Gucio umila życie dużym kotom :wink: :ryk:

Jezu, ile ja bym dała za takie sceny w domu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:

Ja mam na okrągło :wink: :lol:

A w nocy (czyli przy naszej pierwszej pobudce ok 4-ej rano) "małe" rozrabiają jak pijane zające -zapasiki , gonitwy i polowania .A dziś Gutek zrobił salto nad Karmelitem w powietrzu i już nie spadł na łapy tylko zaliczył glebę pleckami :strach: ale szybko się otrzepał i dalej zapasiki :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw gru 09, 2010 11:37 Re: Kotyszki amyszki -Filip,Karmel i Gucio zapraszają ;)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

JoasiaS

[poprzednia][następna]