moj mąż został właśnie zaszczycony widokiem MYJĄCEGO SIĘ z całych sił PROMYSIA !!! ja dotąd jeszcze nie widziałam takiego obrazka ale wierzę że taki widok jest "bezcenny"...
Smarti, a jak Promyczek kondycyjnie? Widzisz jakąś poprawę? Będę w najbliższych dniach kupować pipety dla moich futer. Może kupić i dla Promyka? U nas pewnie taniej jest.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
smarti pisze:moj mąż został właśnie zaszczycony widokiem MYJĄCEGO SIĘ z całych sił PROMYSIA !!! ja dotąd jeszcze nie widziałam takiego obrazka ale wierzę że taki widok jest "bezcenny"...
Przed chwilą zadzwoniła Iwona - Promyczek znowu krwawi Prosiła o kontkat z Marcelibu, żeby zapytać profesora, co robić. Monika ma coś podziałać.
Promysiu, proszę Cię, walcz!