Szukam karmicielki kotów z Krakowa - bohaterki reportażu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 09, 2010 9:11 Re: Szukam karmicielki kotów z Krakowa - bohaterki reportażu

Dziękuję :)

Chcę wysłać moją pracę na konkurs, więc to nie musi się "sprzedać". Tematyka konkursu jest "Obcy i inni wśród nas". Podczas gdy ludzie będą pisać o gejach, transach, Żydach, islamistach czy nie wiem kim jeszcze, ja chcę napisać o karmicielach kotów, którzy często w społeczeństwie są traktowani jak inni.
Bardzo chętnie napiszę też o dobru, jakie niosą i jak to się pozytywnie w otoczeniu adaptuje. Mam jednak wrażenie, że o tym, że karmiciele spotykają się z nietolerancją i wytykaniem palcami, nie pisze zbyt wiele osób. Pozytywnych historii w tym kontekście jest w mediach naprawdę wiele i serio to się świetnie sprzedaje ;) To oczywiście bardzo dobrze.

cisz26

Od: Śro gru 08, 2010 11:41

Post » Czw gru 09, 2010 10:14 Re: Szukam karmicielki kotów z Krakowa - bohaterki reportażu

dite pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ja właśnie spłodziłam taki materiał i na piątkę bohaterów mam nawet dwóch panów-kociarzy.
możesz zalinkować, chętnie przeczytam

Jak się ukaże - nie omieszkam. Tylko niech najpierw bohaterowie przeczytają :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw gru 09, 2010 22:15 Re: Szukam karmicielki kotów z Krakowa - bohaterki reportażu

oki, czekam na druk :ok:

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

[poprzednia]