Macie jakieś pomysły co robić? Teraz to juz nie podejdzie do mnie bo się mnie boi, a zresztą jest najedzona więc i po co miałaby podchodzić.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Jak podejdzie pogłaskaj ją po karku i mocno chwyć za kark(nie wiem czy wiesz jak) ale ja tak łapałam i zawsze skutkowało, jak chwytasz kota za kark on się wyłącza, i jest tak jakby w transie.
magdajedral pisze:No to nawaliłam kolejny raz. Wyszłam jak mi się ywdawało na rynek o 5:15 i szukałam kotki, zmarzłam jak cholera bo strasznie wiało, więc o 5:40 zabrałam się do domu. Napisałam sms do DS że kotki nie było, że czekałam na nią od 5:15 i nic. A teraz DS przysłał mi wiadomość, że jak mogłam być na rynku o 5:15 skoro smsa wysłałam o 4:41!!!!!!!!!!! Pomyliłam godziny, za wcześnie nastawiłam budzik, więc nawet nie miałam szans na spotkanie się z tatą tej dziewczyny. K........wa mać chyba przemęczona jestem że już takie rzeczy robię. Nie wiem czy DS teraz się nie zraził bo jakby nie patrzył trochę rozbieżności jest. Ja niestety obudzona w środku nocy działam bardzo chaotycznie.
A swoją drogą kotezki nie było też rano jak jechałam do pracy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 56 gości