Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 10:26 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Zołzik pisze:Jako świeżo upieczona narzeczona (tu przydałyby się jakieś gratulacje, czy coś ;) ) muszę się teraz starać, więc obowiązków przybędzie ;)

A i jeszcze jedno - odkryłam wczoraj, że on na środku brzucha ma taką okrągłą burą plamkę - cudownie to wygląda!!

To w takim razie gratulujemy :piwa:

A o tej plamce to ja Ci mowiłam, tylko pewnie nerwy i wszystko razem to zapomniałąś :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro gru 08, 2010 11:22 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

wiesz molly ja już stara jestem, mam prawo mieć sklerozę ;) tak czy siak plamka jest zajebista :)

aaaa - reakcją na kocimiętkę jest totalny szał! Dzięki temu cudownemu wynalazkowi Mafiozo dał wczoraj mi normalnie z mamą porozmawiać, bo zajął się swoim "pachnącym" drapakiem!

Nie dość, że Mafiozo terrorysta, to jeszcze narkoman :D
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro gru 08, 2010 15:35 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

taaa kocimiętka rządzi :D wiem coś o tym ;)
jak to prawdziwy mafiosoooo, czasem trzeba coś wciągnąć, c'nie?
:D

P.S. Zajrzyjcie cioteczki czasem do Luleńki, bo niedługo nam na 100 str. spadnie ;)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Śro gru 08, 2010 22:02 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Zołzik pisze:wiesz molly ja już stara jestem, mam prawo mieć sklerozę ;) tak czy siak plamka jest zajebista :)

aaaa - reakcją na kocimiętkę jest totalny szał! Dzięki temu cudownemu wynalazkowi Mafiozo dał wczoraj mi normalnie z mamą porozmawiać, bo zajął się swoim "pachnącym" drapakiem!

Nie dość, że Mafiozo terrorysta, to jeszcze narkoman :D

A nie ma tendencji do podgryzania człowieka po kocimiętce? Moje tak mają :oops:
Zauważyłam że podobnie jak na kocimiętkę reagują na zapach pokrojonego selera :mrgreen: no i kropli żołądkowych :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw gru 09, 2010 10:48 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

nie ma :)
Ale uwielbia się bawić jak mały kotek - łapać rękę Ludzia łakami i obgryzać ;)

Zołzik

Post » Czw gru 09, 2010 10:49 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Zołzik pisze:nie ma :)
Ale uwielbia się bawić jak mały kotek - łapać rękę Ludzia łakami i obgryzać ;)

potwierdzam :mrgreen: ale czasem jak dla mnie robi to za mocno jak sie zapomni...

molly88

Post » Czw gru 09, 2010 12:22 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

czasem?? Molly on się w takim razie zawsze zapomina :D wielkolud jeden!

Zołzik

Post » Czw gru 09, 2010 12:31 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

wielkokot!
Toż to rasowy odkurzacz :D przynajmniej z karmieniem jego nie masz problemów :D moje waćpaniska tymczasy to se powybrzydzać lubią :D
podczas gdy rezydenci jedzą jak leci 8)
świat staje na głowie, naprawdę...

ciekawa.swiata

Post » Pt gru 10, 2010 8:45 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Mafiozo zafundował mamie nieprzespaną noc. Przedwczoraj chodził taki smutny, od sniadania nic nie jadł, spał, nie dał się głaskać, chował się pod stół, a wieczorem zaczął wymiotować i miał sraczkę - wymiotował kurczakiem z marchewka!!

Mama całą noc się o niego bała, spała z nim na podłodze martwiąc się o kota... Wczoraj zachowywał się już normalnie, ale nie chciał jeść i pić. Obchodził miski łukiem, ale już się bawił i był "normalny".
Nie bardzo wiem, co jej poradzić. Po głosie słyszałam, że się przestraszyła i nie wiem co jej poradzić... Z jednej strony mogło to być coś przypadkowego, ale z drugiej... sama nie wiem...

Podpowiedzcie coś. Nie bardzo wiem, co robić w takich sytuacjach...

Zołzik

Post » Pt gru 10, 2010 11:06 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Obserwujcie go, jak będzie osowiały to do weta... może się podziębił albo coś zjadł niestarawnego.
Nie podskubuje jakiegoś kwiatka doniczkowego? nawet te nietrujące mogą też zaszkodzić :?
albo jakiś kontakt ze środkiem chemicznym zlizany z łapek płyn do mycia naczyń albo inny?
Powodów może być wiele, ale jeśli to nic poważnego to mu przejdzie w ciagu 1-2 dni, jak nie to do weta :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt gru 10, 2010 13:54 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Przepraszam za offa, ale sporo tu osób z WRO, a chcielibyśmy rozgłosić jedną sprawę.

W okolicy Grunwaldu jest kot ze złamana łapą!
Na śniegu!
Boimy się, ze to zaraz zacznie sie zrastać, a potem co?
Łamanie?

Sami nie mamy lokum, ale może ktoś z Was ma jakieś info?
Szczegóły na wątku fundacyjnym KŻ, na oraz w wątku marcjannykape, która pilotuje sprawę.

Kocie Życie

Od: Pt lut 27, 2009 13:16

Post » Pt gru 10, 2010 15:01 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

mafiozo już ma się dobrze - widocznie mu coś zaszkodziło. Dzisiaj już je i pije "normalnie".

Kot pije ze zlewu, z wanny, a najchetniej na stole z filizanki Vileroy&boch - arystokrata pieprz....ny ;)

a w wannie sobie zrobil swoj drugi dom - raz spi na fotelu a raz w wannie :D

jest nieziemski :)

Zołzik

Post » Pt gru 10, 2010 15:31 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

toż wanna ma godne wymiary na dostojne ciało waćpana 8)
tylko berło mu wycięli, temu biedaku :roll:
moje siedzą na strychu bo muszę posprzątać, a z nimi na pokładzie to jest miszyn impasybl...

ciekawa.swiata

Post » Pt gru 10, 2010 16:16 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Zołzik pisze:mafiozo już ma się dobrze - widocznie mu coś zaszkodziło. Dzisiaj już je i pije "normalnie".

Kot pije ze zlewu, z wanny, a najchetniej na stole z filizanki Vileroy&boch - arystokrata pieprz....ny ;)

a w wannie sobie zrobil swoj drugi dom - raz spi na fotelu a raz w wannie :D

jest nieziemski :)

Co do wymiotowania to mi sie skojarzylo to co bylo u mnie.. Pamietasz?
Jak sie powtorzy znowu to o co w tym chodzi?!

molly88

[poprzednia][następna]