Ty powinnaś pisać książki lub felietony do gazet

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mawin pisze:Neigh ja nie powinnam czytać tego co piszesz w pracy bo jak debil cieszę się do komputer a inni patrzą lekko dziwnie
Ty powinnaś pisać książki lub felietony do gazetmasz talent
Neigh pisze:mawin pisze:Neigh ja nie powinnam czytać tego co piszesz w pracy bo jak debil cieszę się do komputer a inni patrzą lekko dziwnie
Bardzo dziękuję:-) Jasne........pisać to ja mogę, ciekawe kto by to wydał.......a potem czytał.
Ska pisze:Neigh pisze:mawin pisze:Neigh ja nie powinnam czytać tego co piszesz w pracy bo jak debil cieszę się do komputer a inni patrzą lekko dziwnie
Bardzo dziękuję:-) Jasne........pisać to ja mogę, ciekawe kto by to wydał.......a potem czytał.
Czytać, to ja bym czytała.
Neigh pisze:
HA! Zrobię sobie zestawienie potencjalnych czytelników i hihi napisze np. do "Kota"
Bardzo proszę wydrukować mój tekst, ponieważ ci ludzie chcą go przeczytać:-). I zamiast nauczać - będę sobie siedziała na moim Zadupiu i pisała......FAJNIE.
Tylko by mi musiał ktoś interpunkcję poprawiać, bo ja mam ją gdzieś:-)
zuza pisze:Neigh pisze:
HA! Zrobię sobie zestawienie potencjalnych czytelników i hihi napisze np. do "Kota"
Bardzo proszę wydrukować mój tekst, ponieważ ci ludzie chcą go przeczytać:-). I zamiast nauczać - będę sobie siedziała na moim Zadupiu i pisała......FAJNIE.
Tylko by mi musiał ktoś interpunkcję poprawiać, bo ja mam ją gdzieś:-)
Prosze mnie do czytelnikow dopisac
czia pisze:No nie, prawie się posikałam ze śmiechu, z tego aligatora. Dalej masz te gady?
Pisz bajki dla dzieci i opowiadania. Kobieto Ty masz talent!
Trzymam kciuki za potencjalny dom w Szczawnicy.
Mysza pisze:hmmm mój brat kiedyś chciał i kazał pilnować kiedy straż miejska będzie takiego wozić z interwencji (widziałam parę razy)....
podeślij linka co to za żółw i "z czym to sie je"
Szczawnica? o mamo dalej się chyba nie dałoMoże ktoś z Nowego Sącza zrobił by sobie wycieczkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości