Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 14:09 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Może Promyczkowi trzeba zmienić imię na "Odkurzacz" :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 08, 2010 14:12 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Gibutkowa, to całkiem pasuje, bo Promyś jest bardzo podobny do mojego Pumka.
Ten też ma brzusio jak baryłka i też wiecznie głodny - musze pilnować, bo by jadł za wszystkich :roll: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 08, 2010 14:44 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze: profesor Cię,kochana doskonale pamięta po nazwisku, bo jak byłyśmy z Bianką to się nawet dziwił ze Promyś taki wazny kot ze był z dwóch :!: poleceń :ryk:

Promyk sławny się robi! :D :ok:

smarti pisze:A Promyś,jak co rano,zrobił mi awanturę że jestem opieszała z michą-on może zjeść za trzy koty,aż się boję czy on nie ma jeszcze dodatkowo tasiemca :mrgreen: :ryk: :ryk:

Promyk odrabia zaległości. Tylko, żeby nie puścił Waszego domu z torbami.

Masz na bieżącą "obsługę" kociska? Czy już cały dług udało się spłacić? :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro gru 08, 2010 16:10 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jestem z powrotem na wątku Promysia :D Chwilkę byłam bezinternetowa, ale już odzyskałam łącze, a tu tyle nowych wieści... Mam nadzieję, ze historia Promykowa to jednak "tylko" trutka i oparzenia, po czym nastąpi Happy End :P Wielkie :ok: :ok: :ok: za taki finał!!!
Chłopak w niedzielnej rozmowie ze mną był niezwykle gadatliwy i zdradził mi, że u Smarti zamierza spędzić całkiem sporo latek i póki co nigdzie się nie wybiera :lol:
Za zdrówko, apetyt i coraz lepsze samopoczucie oraz wiele kocich dokonań na salonach Smarti i za miłość Twoich Dużych i za Nich :piwa: :piwa: :piwa:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Śro gru 08, 2010 18:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promylku jesteś taaaaki dzielny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 08, 2010 19:15 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Ale stroniczek musiałam doczytać :strach: ale cieszę sie, że u Promysia dobrze. To czy już można popuszczać?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 08, 2010 20:12 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

jasdor pisze:Ale stroniczek musiałam doczytać :strach: ale cieszę sie, że u Promysia dobrze. To czy już można popuszczać?

Ani mi się waż! :evil: :evil: :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 08, 2010 20:19 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nie popuszczamy, nie ma mowy, kciuki... kciuki... i jeszcze raz kciuki... to podstawa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Promysiu, wciągaj, słonko, wciągaj, i awanturuj się o opóźnienia w dostawie :lol: , niech ci na zdrówko wyjdzie :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro gru 08, 2010 20:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jakie popuszczać?! No ja się pytam grzecznie :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro gru 08, 2010 20:47 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Catnaperka pisze:Jakie popuszczać?! No ja się pytam grzecznie :twisted:

No dobra 8) Nic nie puszczam , tak tylko zażartowałam :wink: 8 łapek i 10 paluszków dalej trzyma za Promyczka. Będzie dobrze :ok:

jasdor

Post » Śro gru 08, 2010 20:48 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Śro gru 08, 2010 21:52 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro gru 08, 2010 22:29 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Noooo, mam nadzieję, że nikt nie popuszcza.... :mrgreen:
Promysiu, dawno do Ciebie nie pisałam, chociaż pilnie śledzę Twój wątek. Wiadomości o Twoim samopoczuciu to był najpiękniejszy prezent mikołajkowy, jaki mogłam sobie wymarzyć. Całuję Cię w sam noseczek i melduję się u Ciebie jakoś w przyszłym tygodniu (dogadam się z Twoją Dużą dokładnie). :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro gru 08, 2010 22:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nie popuszcza, nie popuszcza :ok:
Żegnam się na dziś, a jutro chcę poczytać duuuużo dobrych wiadomości .

jasdor

Post » Śro gru 08, 2010 23:08 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

ale miło! :D
:ok: :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]