Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:leki dla majeranka i sezama = wepchnąć im tabletki w gardziel? czy te dwie kociambry są obecnie w klatkach?
Tosza pisze:Jaruś, który był w sobotę w GK ma jakby grzyba. To znaczy wetka powiedziała, że grzyb, kot dostał szczepionkę, ale to jakieś dziwne jest; sie rozprzestrzenia w oczach ( urosło nawet w trakcie kwestowania-jak kota widziałam dwa dni przed kwesta i nie miał nic, na początku kwestowania było ledwo widoczne, a pod koniec nie miałam wątpliwości, że coś jest nie tak.) i jest jakieś nietypowe. To nie są okrągłe zmiany, tylko łysiejące placki z bardzo czerwona, bolącą skórą. Siostrzyczka ma łysą wypukłośc na stawie skokowym ( to znaczy naturalna wypukłośc jest łysa), ale też nie łuszczy się grzybiczo, tylko jest taka jakby świeżo ogolona
Leone pisze:nasze koty chcą chyba wytworzyć świąteczną tradycję chorowania w połowie grudnia
zawieźliśmy dzisiaj Morrisa do Motyki, bo co chwilę przysiadał, jakby nie mógł się wysiusiać. w domu nie mógł, za to popisowo wysikał się na dr Motykę![]()
ale dzięki temu od razu mogła pobrać mocz do analizy, a wyniki były po 20min.
Morris ma ostre zapalenie pęcherza, antybiotyk i urinary przynajmniej na dwa miesiące
w sobotę jedziemy do Romana na kontrolę.
Kocuria pisze:toszu, ty i twoje pieczarki![]()
a serio - trzymam kciuki![]()
kociarnia sprzątnięta, zmyta, kociambry przyćpane (te które miały zapisane żeby je przyćpać), towarzystwo nakarmione. znowu rzadka kupa na legowiskua klarcia uznała, że przezabawne będzie wywrócenie na siebie kuwety i rozsypanie piasku po wszyyyystkim dookoła. radość
zuzanna mi ślicznie wygniotła kolanka, elma wybarankowała, sezam robi się fajnym puchatym misiem z dnia na dzień
ah, no i koty miały ślizgawkę na mokrej podłodze, co okropnie bawiło maluchy
milu pisze:Przepraszam bardzo, nie dam rady być w galerii w ten weekend (mam tysiące spraw do załatwienia w pracy oraz przed ślubem nr 2, i nie wyrabiam), ani w nastęny - już mnie nie będzie w Polsce. Bardzo proszę o zamiany za mnie wieczorem w piątek 17 grudnia oraz rano w sobotę 18 grudnia. Ja natomiast w ramach zbilansowania
chetnie wzięłabym poranne dyżury 29-30-31 grudnia
miszelina pisze:milu pisze:Przepraszam bardzo, nie dam rady być w galerii w ten weekend (mam tysiące spraw do załatwienia w pracy oraz przed ślubem nr 2, i nie wyrabiam), ani w nastęny - już mnie nie będzie w Polsce. Bardzo proszę o zamiany za mnie wieczorem w piątek 17 grudnia oraz rano w sobotę 18 grudnia. Ja natomiast w ramach zbilansowania
chetnie wzięłabym poranne dyżury 29-30-31 grudnia
Cytuję, żeby nie umknęło. Czy ktoś z "kocimujących" lub wpadających tam od czasu do czasu pomoże?
Kocuria pisze:toszu, ty i twoje pieczarki![]()
kociarnia sprzątnięta, zmyta, kociambry przyćpane (te które miały zapisane żeby je przyćpać), towarzystwo nakarmione. znowu rzadka kupa na legowiskua klarcia uznała, że przezabawne będzie wywrócenie na siebie kuwety i rozsypanie piasku po wszyyyystkim dookoła. radość ;) zuzanna mi ślicznie wygniotła kolanka, elma wybarankowała, sezam robi się fajnym puchatym misiem z dnia na dzień
mjs pisze:Kocuria pisze:toszu, ty i twoje pieczarki![]()
kociarnia sprzątnięta, zmyta, kociambry przyćpane (te które miały zapisane żeby je przyćpać), towarzystwo nakarmione. znowu rzadka kupa na legowiskua klarcia uznała, że przezabawne będzie wywrócenie na siebie kuwety i rozsypanie piasku po wszyyyystkim dookoła. radość ;) zuzanna mi ślicznie wygniotła kolanka, elma wybarankowała, sezam robi się fajnym puchatym misiem z dnia na dzień
Klarcia potrzebuje zacisznego miejsca, proszę, nakryjcie jej fragment klatki jakimś ręcznikiem.
Wiem, nie rokują oboje ze Stefanem, trzeba wypuścićOne długo nie pożyją u mnie pod blokiem, ale co zrobić....
Jak myślicie, minął już odpowiedni czas po sterylce..(tydzień)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 100 gości