Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sliver_87 pisze:Bombilla dyszy jak szalona po zabawach i gonitwach, nie była nigdy osłuchiwana pod tym kątem, bo tylko przy zabawie jej sie to zdarza wiec uznalam ze to normalne. po chwili wszystko wraca do normy. BARF sie mrozi
Weihaiwej pisze:Najdziwniejsze, że Cookie ma na pewno dobrą kondycję, biega non-stop - kiedy nie śpi. Chyba dyszy coraz częściej i brzmi to, jak by miał zatkany nos. Ale pewnie przesadzam![]()
Mogłabym o brak kondycji podejrzewać jedynie Francuza, bo on ma iście prowansalskie usposobienie. Lubi dobrze zjeść, długo pospać i nawet bawi się na leżącoŚmiejemy się, że ze swoim temperamentem na wolności by sobie nie poradził - myszki mogłyby po nim biegać, a i tak by nie złapał.
Macham łapą na wszystko
Och, dalej mam przed oczami, jak bawi się z mamą i jak ona troskliwie go wylizuje, woła na jedzenie. Mam wyrzuty sumienia, że nie wzięliśmy obojga. Chociaż wiem, że wszystkim nie pomogęOna przynajmniej sobie poradzi.
sliver_87 pisze:Jaki on jest piękny!!
A razja, przytłacza fakt, ze nie można wszystkim pomóc... Ale jemu się udało. Cookie'mu tez:D
P.s. jak taki banerek zrobic ładny ?:) jak masz w podpisie ?:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MruczkiRządzą i 198 gości