OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 07, 2010 12:28 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Turbo doładowanie! Kotki rosną w siłę! Przesyłam wam razem z moją szylcią dużoo mocy i sił na kolejne dni! :1luvu: :ok: :ok: :ok: :kotek:
http://www.otwock.toz.pl
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Od: Nie wrz 05, 2010 21:32

Post » Wto gru 07, 2010 13:16 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Dużo głasków dla rodzeństwa :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Wto gru 07, 2010 18:19 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

ASK@ pisze:nakarm psa!klikamy!
http://szerlok.pl/nakarm_psa/

pod nr 10 w najmniej dokarmianych-Peti jest strasznie biedna.Ma mało % do worka :cry:
http://lodz.szerlok.pl/oferta/peti-ze-s ... D4aK6.html
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto gru 07, 2010 18:39 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Asiu, najlepiej wbrew pozorom dokarmiać te najbardziej dokarmione. Bo jak akcja się zakończy, to nagle się okaże, że zostało duużo piesków np z 50% czy 20%... A jakby to posumować, to się by zebrało jeszcze dla kilku przynajmniej.
Więc moja taktyka to te najbardziej z góry ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 07, 2010 19:11 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

a ja zawsze dół obrabiam :wink:
kochani kolejna bieda do podrzucania.watek musi byc na gorze!
viewtopic.php?f=13&t=121185&p=6772156#p6772156
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 07, 2010 19:37 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Ale myślicie, że tym, które mają najmniej kliknięć, nie dadzą jeść, bo nie podzielą? Nie znam się, klikam na te, co najmniej :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 07, 2010 19:41 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

MalgWroclaw pisze:Ale myślicie, że tym, które mają najmniej kliknięć, nie dadzą jeść, bo nie podzielą? Nie znam się, klikam na te, co najmniej :cry:

mysle,że to do jednego wora idzie.Kazdy stwór podje.,

Przyszło snacnomune i zaraz sie obczestujemy.
Zelda dziś wskoczyła córce na kark i tam poszła spac 8O .Teraz wyladowała na wyrku.Teo po szaleństwach z resztą towarzystwa własnie przylazł na parapet.Ale widac,ze wyraźnie zaczepki szuka.Spał z TZ a własciwie na nim.Mała nauczyła sei ze na wysoki niezwykle regał z parapertu można wejśc i to robi wytrwale.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 07, 2010 19:50 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Tez wyszukuje te najmniej dokarmione. I klikam z dwóch IP: pracowego i domowego.

Z niepokojem obserwowałam wątek T+Z i wreszcie mi ulzyło, że młodziaki wreszcie zdecyzowaly sie walczyć (szczególnie Zelda :1luvu: ). Maleńka, tylko wyzdrowiej - jeszcze bedziecie szczęsliwi i kochani... tylko wyzdrowiej...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Wto gru 07, 2010 19:53 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Zwabiły mnie tutaj te dwa zadarte na banerku łepusie :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto gru 07, 2010 20:06 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Kaprys2004 pisze:Zwabiły mnie tutaj te dwa zadarte na banerku łepusie :1luvu: :1luvu:

Tos u nas nie była 8O Ominęły wiec ciebie dramatyczne zwroty akcji i łzawe szczególy :mrgreen: Na szczęsliwe ozdrowienie trafiłas tylko :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 08, 2010 8:42 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Teo zdemolował pokój danki bijac to co jeszcze zostało.Podobno chodzi po pólce i zsuwa. Nie boi sie chałąsu stłuczek i jej wrzaskó tez.jak zamknęła drzwi na klucz to wisiał na klamce,skakał, wisiał,skakał...az otworzyła. On nadrabia dni niemocy i gania z szaleństwem w oczach. Musi sie wyszumieć. Ma apetyt do jedzenia i wariacji. Oczyska bystre a nosek jeszcze rozowy.Odpadły strupki i śmiesznie wygląda.
Zelda spała dziś ze mną. Chodziła,wdzięczyła sie,ogonek podniesiony,ciałko wygiete ...ileż trzeba było namawiać,nawoływać...aż łaskawie wskoczyła i ułożyła w zagięciu nóg. Nauczyła sie na słynny regalik z fotela wskakiwać i teraz na nim króluje. Wczoraj Dance na kark wskoczyła i tam uwaliła do spania.
Przydybałam ją dziś rano w łązience na niecnych czynach. Wzieta za kark i wstawiona do kuwety skończyła wszystko.Wyszła z miną niewinnej blondynki mówiącej..."no co ?nic takiego się nie stało!,masz to co chciałas w kuwecie :roll: "
Dalej je mało,ale porawia chrupkami i dojadaniem jak pusto w kuchni.Płoszy sę często.jednak uważam,ze ma silny charakter.Ona wie co chce i nie zmusisz ja do niczego.
Leki nadal podawane.W weekend do kontroli. Ale toczymy sie z górki.Conwa jest ciągle w zastosowaniu.Mniej im daję bo nie zawsze wypijaja.Jednak małej ona smakuje i jej ew będe podawac dłużej.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 08, 2010 8:45 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

ach i małą fuczy na koty jeśli któryś na jej kk ma ochotę :mrgreen: .Nie ustąpi.Jedynie Teo pozwala skosztowac zawartość.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 08, 2010 10:01 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

:1luvu: :1luvu: Asiu, tak się cieszę z pomyślnych wiadomości!!! Trzymajcie się Kurczątka :!:
Ciągle :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro gru 08, 2010 10:58 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

No i dobrze :!: :ok: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]