oooo.... rany.... taki to.... ale kaloryfer

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Skoro już uruchamiacie astronomów do szukania udziałowców, to się na przyszły rok piszę
Mruczeńka1981 pisze:Laseczki mam w dalszej rodzinie 1,5 roczną dziewczynkę. Rodzice biedni bardzo, mała ma niewiele zabawek. Pomagam jak mogę, ale może ktoś ma jakieś niepotrzebne zabawki w dobrym stanie
Mruczeńka1981 pisze:Laseczki mam w dalszej rodzinie 1,5 roczną dziewczynkę. Rodzice biedni bardzo, mała ma niewiele zabawek. Pomagam jak mogę, ale może ktoś ma jakieś niepotrzebne zabawki w dobrym stanie
pucio79 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Laseczki mam w dalszej rodzinie 1,5 roczną dziewczynkę. Rodzice biedni bardzo, mała ma niewiele zabawek. Pomagam jak mogę, ale może ktoś ma jakieś niepotrzebne zabawki w dobrym stanie
będę pamiętać
pucio79 pisze:Nikt tu dzisiaj kawy nie serwuje![]()
Zołzik pisze:pucio79 pisze:Nikt tu dzisiaj kawy nie serwuje![]()
oj dzisiaj to by się kawa dożylnie przydała...
Zołzik pisze:przydałaby się jakaś kroplówka z kofeiną... a szef czeka na papiery... grrrr... mam kryzys... jak co tydzień w środę... bo środa to taki głupi dzień :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości