Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 20:53 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

o matko- następna psina, no to agniecha dołączyła do mnie i marii z tym psiokiem w potrzebie :(
szymon wstaw proszę i tego pieska agnieszki na naszą stronke, on nie moze trafić do schroniska :( wygląda jak malutka rumba, śliczna. róbmy ogłoszenia!

oj monika- wojtkowi to i ja wolałabym gotowac obiady niż kupowac peciuki :?
no to wyprzedaż chłopów postanowiona :ok: zadzwonię do ksprzyków i zapytam o cenę zbiorową, poproszę o znizkę na kastrację :P

rychu nie ma pojęcie jak wleźć na forum miau, bo jakby to poczytał to i mi by zaserwował sterylizację :ryk:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto gru 07, 2010 20:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Sabina, psina trafi do mnie na tymczas.
Obiecałam mamie , że żadnych więcej kotów do końca roku...ale o psach nie było mowy :lol:
Aga już z nią jedzie.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 07, 2010 21:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:oj monika- wojtkowi to i ja wolałabym gotowac obiady niż kupowac peciuki :?

Kochana, jemu nawet nie trzeba gotować, sam ugotuje, ale fakt na papierochy wyda ostatni grosz. No ale przynajmniej jest to nasz argument przetargowy pod tytułem "każdy ma swoje nałogi", ja mówię mu zawsze, że przestanę koty do domu znosić jak on przestanie palić :mrgreen:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto gru 07, 2010 21:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

seja pisze:Sabina, psina trafi do mnie na tymczas.
Obiecałam mamie , że żadnych więcej kotów do końca roku...ale o psach nie było mowy :lol:

:lol: weź jeszcze hipopotama, podejrzewam, że Mama o tym też nic nie wspominała :lol:
Nie no żartuję, suńka jest cudna.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto gru 07, 2010 21:13 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

mpacz78 pisze:
seja pisze:Sabina, psina trafi do mnie na tymczas.

:lol: weź jeszcze hipopotama, podejrzewam, że Mama o tym też nic nie wspominała :lol:
Nie no żartuję, suńka jest cudna.

:ryk: własciciel mieszkania zastrzegł , że zwierząt większych od krowy nie mogę mieć :ryk: więc hipek raczej odpada :lol:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 07, 2010 21:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Ojj Asia twoje koty to oszaleją :ryk:
Aga mówiła że psinka leje gdzie popadnie (jak to szczeniak) :ryk: biega jak dziki dzik, i gryzie co popadnie :ryk:

To będziesz miała ubaw a koty jeszcze bardziej...pewnie Minia będzie wniebowzięta :ryk: :ryk: i musowe spacerki ku zdrowotności :ryk:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto gru 07, 2010 21:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

O to super ze juz psina zyskala dt :mrgreen: a i wyslalam wam email na strone pkdt z prosba o zamieszczenie kilku ogloszen m.in. suni ;)
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Wto gru 07, 2010 21:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Z fotkami suni się wstrzymajcie, do Asi mam blisko to zrobię jakies ładne zdjęcia do ogłoszeń :wink: i chetnie zobaczę ten cyrk na kółkach....i koty z oczami jak ze shreka :ryk:
Obrazek

Marea

Post » Wto gru 07, 2010 21:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Sprawdzony sposób na sikanie szczeniaka i nauczenie go czystości - przez pierwsze dni wychodzić z nim co godzinę (wiem, że to straszne, ale tylko 2-3 dni), po jedzeniu, spaniu, zabawie. W nocy najlepiej co 3 h (w praktyce raz to minimum, może wystarczyć). Pies szybko się nauczy, do czego służy podwórko, a do czego dom.

Asia K

Od: Wto lis 23, 2010 22:26

Post » Wto gru 07, 2010 22:06 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

No dobra moi Kochani czytam tutaj że mam nowe eksponaty na sprzedaż ;-)
SUPER
Teraz poprosze fajne fotki bo bez tego to nawet na szoferów sie nie nadadzą ;-)

hmm po zastanowieniu sie ja mojego męza nie wystawie na bazar, grzeczny mało je i bez nałogów... co prawda sie zacina sie czasem ale za to dobrze sprząta mieszkanie i myje okna (po przeszło 30 latach zycia dowiedziałam sie latem że tak sie okien nie myje... i poszłam z ogonami na spacer a szanowny mąz sie spelnial...)
Nawet kotka Cleopatra byla zaciekawiona :D a moje drugie chlopisko Ramzes cieszylo sie z pogody :D

ObrazekObrazek

No i co najwazniejszy argument aby zostal w domu to chodzi ze mna do lasu karmic koty po nocy :ok:
pozdrawiam wieczorowa pora :1luvu:
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto gru 07, 2010 22:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

a tak serio
to jutro chyba 1 psiak idzie-jedzie do Luzina,
nakrecalam Pania na Matke udalo sie o tyle ze obiecala popytac znajomych... ehh
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto gru 07, 2010 22:16 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Mario ale jakies wady ten Twój TZ chyba ma? no powiedz że tak [prosi] :ryk:

Udało Ci się wyadoptować 7 !? psiaków...to i tak świetny wynik :ok: Mam nadzieję że i mamusię ktoś przygarnie...maile porozsyłane :ok:
Obrazek

Marea

Post » Wto gru 07, 2010 22:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:
biamila pisze:
sabina skaza pisze:to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża :D

O matko! ale czy wykastrowany? :ryk: aby nie chcieli rozmnożyć, bo wiesz urodny itd. :piwa:

poprosze kasprzyka o tania kastrację ryszarda ;) wiesz jakby był urodny, to bym go nie chciała licytować, a do tego ma okropny charakter, nie zarobimy na nim za dużo....ale zawsze jakis grosik wpadnie, może jakaś ślepa i głucha go kupi?

Sabina ale ma za to talent do śpiewania "cztery kupy z jednej d..y" ;)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto gru 07, 2010 22:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Tak sobie myślę Mario, mój też taki zły nie jest, okna myje odkąd się znamy (ja utrzymuję go w przeświadczeniu że nie umiem lub nie widzę że są brudne), kibelki myje, gotuje (wprawdzie tylko potrawy mięsne ewentualnie rybne) ale gotuje, czasem sprząta, niestety czasem zrzędzi i nierzadko nadużywa piwa oraz pali dużo papierosów, tak więc chętnie sobie go zostawię tylko wirtualna adopcja na koszty nałogów byłaby wskazana :mrgreen:
Tak wogóle to mu współczuję, już drugi tydz. jest poza domem i mówi, że wróci dopiero za tydzień, taka praca czasem.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto gru 07, 2010 22:28 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

kinga-kinia pisze:
sabina skaza pisze:poprosze kasprzyka o tania kastrację ryszarda ;) wiesz jakby był urodny, to bym go nie chciała licytować, a do tego ma okropny charakter, nie zarobimy na nim za dużo....ale zawsze jakis grosik wpadnie, może jakaś ślepa i głucha go kupi?

Sabina ale ma za to talent do śpiewania "cztery kupy z jednej d..y" ;)

Dlatego głucha ma być :wink:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia][następna]