Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 13:34 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Ukradłam sobie bannerek :ok:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Sob gru 04, 2010 17:32 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

I ja wkleiłam.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 05, 2010 10:45 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

od razu poznałam Misia z klapniętym uszkiem :1luvu:. Wspaniale się nim, iwciu, zaopiekowałaś i przygotowałaś do adopcji :). Ten kochany kocio zasługuje na wszystko co najlepsze. Wierzę, że mu się powiedzie :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie gru 05, 2010 21:27 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Udało mi się dzisiaj troszkę wypieścić Miśka, jak zawsze pogodny i ufny. Oby znalazł się dla niego domek który go doceni i pokocha :1luvu: :1luvu:

Daru

Od: Sob paź 16, 2010 17:42

Post » Pon gru 06, 2010 15:50 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Co słychać u Misia? Jest na pewno bardzo grzeczny dziś? Oby znalazł się dom, w którym Miś będzie dla człowieka Gwiazdką z nieba :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 06, 2010 17:33 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu wczoraj miał dzień spa ;) ale teraz to nam szybko i komfortowo idzie, bo Miś ma swoja osobistą elektryczną maszynkę do golenia i jak każdy prawdziwy mężczyzna się goli, tylko w trochę innym miejscu ;) :mrgreen: .

A to zdjęcia jeszcze wczesnojesienne z wywczasów, Miś wołający aby nie zostawiać go samego i też zabrać na trawę.
Wtedy jeszcze Miś nie potrafił sam schodzić po schodach i można go było spokojnie zostawić przy otwartych drzwiach na taras, teraz niestety dla nas nauczył się schodzić po stopniach i trzeba go bardzo pilnować aby sam nie wybrał się do naszego lasku.

Obrazek

ObrazekObrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon gru 06, 2010 18:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Miś jest dzielnym małym Misiem :1luvu: I bardzo dobrze, że zrobił na złość człowiekom :wink: i umie już sam chodzić swoimi ślicznymi łapkami. Iwciu, a czemu Misia nie ma w dziale adopcje?
Tak się zapisałam i zagapiłam w Misia, że moja Fasolka porwała z MOJEGO talerza MÓJ kawałek kurczaka i zwiała. A teraz się oblizuje. I tak ją kocham, wiecie... uwaga, nadciąga po następny kawałek. Sekunda nieuwagi wystarczy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon gru 06, 2010 21:59 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Dla Misia :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto gru 07, 2010 7:48 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

:1luvu: :1luvu: MISIU, NIE SPADAJ :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 07, 2010 8:21 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiaczku kochany! Koteczki z Wrocławia ślą Ci moc nosków tego ranka. Pewnie już nie śpisz, jak my. Niektóre już dostały do pyszczków to, czego same nie lubią: Pralcia krople, Frania pastę. Frania była oburzona takim traktowaniem o świcie (bo to było po godzinie czwartej, jak pani wstaje). I nie pomogła opowieść, że Ty jesteś grzeczny i nawet chodzisz do spa.
Na pewno w nowym domu będziesz jeszcze grzeczniejszy i nie będziesz sprawiać kłopotów, bo wiesz, że potrzebujesz dobrej opieki. Takiej prawdziwej opieki z całego serca. Obyś znalazł najlepszy dom :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto gru 07, 2010 19:50 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Wiesz, Misiu Kochany, co? Opowiedziałam o Tobie naszej pani doktor. I ona mówi, że jesteś najpiękniejszym Misiem na świecie, bo obejrzała Twoje zdjęcia. A mama pani doktor też ma takiego misia, który nosi pampersa. I mówi (mama, nie tamten miś, który zresztą ma na imię inaczej, zapomniałam, jak), że to żaden problem z pampersem. I że oni razem są szczęśliwi, a mają jeszcze inne koty i psy (ale nie bardzo dużo), a do tego bardzo starszą panią pod opieką.
Obyś Ty, Misiu, trafił na taki dobry kochany dom. Iwcia jest najlepsza na świecie, ale sam wiesz: szukasz domku. I moje koteczki też trzymają łapki za Ciebie i Twój dom. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto gru 07, 2010 20:12 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Ciociu Malg ja też chciałbym aby mnie ktoś pokochał, chciałbym mieć taki prawdziwy mój dom, a jakby tam jeszcze były koty chętne do zabawy to byłbym najszczęśliwszym kotem na świecie.
Duża mówi, że zbliżają się święta a to czas cudów, może i do mnie przyjdzie taki.

Miś
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto gru 07, 2010 20:29 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu Kochany, Twoja ciocia myśli o Tobie cały czas. Pewnie, że to czas cudów i dla Ciebie niech nadejdzie cud domu. Martwię się o Ciebie, Misiu, choć się nie znamy osobiście. Powiedz, Misiu z najpiękniej uformowanymi uszkami, czy Ptachu mieszka z Tobą? Obyś znalazł szybko dom, Misiu złoty :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto gru 07, 2010 20:40 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu jak Ty śliczny chłopak jesteś :) Twoją kopią jest mój Puszkin. Wiesz, Puszkin też nie miał w życiu szczęścia i jako maleńkie kocie ktoś go wyrzucić na ogromny mróz :( A może mamusia go zgubiła? A teraz ma dom i dziwi się przez okno co to takie białe leci .....
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro gru 08, 2010 8:55 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]