Moderator: Estraven
taizu pisze:Boże, mam nadzieję, że to nic z Tobą albo Mężem!
iza71koty pisze:Ludzie nie chcą kotów. Nie chca kotów w mieście, przy swoich posesjach.Zamykaja okienka piwniczne, firmy likwiduja co się da.Natura idzie ku upadkowi. Tak jak i zycie i byt kotów wolnozyjach. Coraz więcej Osób wyprowadza psy bez smyczy, bez kagańca.Coraz cześciej koty musza uciekac. Coraz bardziej uważac na wszystko. Coraz cześciej tracą swoje dotycchczasowe azyle, które miały. A miały tylko tyle i mnie, która codzień przychodzi Dzieki Waszej Pomocy, by zapewnic im codzienny posiłek. Nie wiem czy to zniose. Nie mam juz siły, patrzec na to co się wkoło dzieje. Czuje się bezradna. Nie wytrzymam kolejny raz koszmaru sprzed roku.
skarbonka pisze:Boże co za koszmar! To nie może się wydarzyć ani powtórzyćIza trzymaj się cieplutko
iza71koty pisze:skarbonka pisze:Boże co za koszmar! To nie może się wydarzyć ani powtórzyćIza trzymaj się cieplutko
Skarbonka to juz się powtórzyło. Ten facet nie jest tam przypadkiem.Nikt kto idzie z psem na spacer nie łazi ,po zaułkach gdzie są kocie budki.Od wczoraj tropie jego slady. Mija nawet mój budynek. Gdyby nie śnieg, pewnie bym nie wiedziała. Znam całą jego codzienną trase. Robi to od dwóch dni.jego trasa jest długa i bardzo drobiazgowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, kota_brytyjka i 103 gości