PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 07, 2010 15:08 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Asia_Siunia pisze:Sol...mama to samo 8O kocham robić świąteczne stroiki. Mini prezenciki zawiązane błyszczącą niteczką, mini szyszeczki czy nawet owoce głogu, bombka...Przyklejam to często do żywych świerkowych gałązek związanych w kółeczko drucikiem na ten klej z pistoletu. Co z tego, że place pokłute igiełkami :wink:

:ok: :ok: :ok:
a ile radosci to sprawia, nie? i satysfakcji :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 07, 2010 15:19 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Prawdziwa chojna to szczyt mojego szczęścia :1luvu: Kiedys będę ją miała, kiedyś :roll:
Powoluteńku święta zaczyna się czuć co ?

Kochane, trzymam za Was :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 07, 2010 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Opanujcie się baby - pięć stron musiałam nadrobić! 8O To jest skandal i nękanie biednej Pomponmamy! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto gru 07, 2010 17:21 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Hej Kochane Siostrzyczki Czarownice pisze do Was ze szpitalnego łóżka. Male sprostowanie mialam nieoznaczalny potas obnizony sod i magnez. I tachykardie 150. Dzisiaj ciut lepiej pompka zwolnila do stu. Elektrolity dostaje dozylnie. Co do psicy opiekuje sie nia Mama. U Dziuni jest podejrzenie niewydolnosci nerek i raka. Pa pa znikam bo zbankrutuje.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto gru 07, 2010 17:34 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

skwareek pisze: Kiedys mi sie snil Rudi od shiry...
Żartujesz? :ryk: :ryk: A pozytywnie? To zajrzyj do nas na wąteczek - nowe fotki dałam może ci się jeszcze przyśni :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 07, 2010 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

pomponmama pisze:Opanujcie się baby - pięć stron musiałam nadrobić! 8O To jest skandal i nękanie biednej Pomponmamy! :evil:

I jasdor też :evil: i jeszcze pod znęcanie podpada.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 07, 2010 18:45 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Etiopia :ok:
Moi rodzice mają od paru lat prawdziwą choinkę - super jest :D
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 07, 2010 19:04 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

A ja ze strasznym dzieckiem właśnie wróciłam od dentysty - było jechane w kanał 8O Ja nie wiem! Ja nie rozumiem jak ta ciocia czarodziejka to robi, ale moje dziecko, które wymiotował na sam widok fotela dentystycznego - przychodzi do dentysty z bananem od ucha do ucha, daje cioci buzi, siada na fotelu z własnej i nieprzymuszonej woli, otwiera buzię (bez lewarka) pozwala sobie wiercić bez protestu i bez histerii nawet. 8O 8O 8O Nie potrzebne było znieczulenie, zero stresu, po wszystkim grzecznie zlazła z miejsca kaźni, z uśmiechem pożegnasła ciocię i obiecała, że za tydzień znowu przyjdzie tego zęba dokończyć. Po prostu...... 8O 8O 8O 8O 8O 8O Co fachowiec, to fachowiec! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto gru 07, 2010 19:06 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

pomponmama pisze:A ja ze strasznym dzieckiem właśnie wróciłam od dentysty - było jechane w kanał 8O Ja nie wiem! Ja nie rozumiem jak ta ciocia czarodziejka to robi, ale moje dziecko, które wymiotował na sam widok fotela dentystycznego - przychodzi do dentysty z bananem od ucha do ucha, daje cioci buzi, siada na fotelu z własnej i nieprzymuszonej woli, otwiera buzię (bez lewarka) pozwala sobie wiercić bez protestu i bez histerii nawet. 8O 8O 8O Nie potrzebne było znieczulenie, zero stresu, po wszystkim grzecznie zlazła z miejsca kaźni, z uśmiechem pożegnasła ciocię i obiecała, że za tydzień znowu przyjdzie tego zęba dokończyć. Po prostu...... 8O 8O 8O 8O 8O 8O Co fachowiec, to fachowiec! :ok:

Oooo :-) to dobrze, nie?
Ja się panicznie boję dentysty ale kiedyś chodziłam do wspaniałej kobietki - tak na mnie działała uspokajająco, że zasypiałam na jej fotelu bez znieczulenia - zero stresu. Może miała bioprądy?
Puszeńko

jozefina1970

Post » Wto gru 07, 2010 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

jozefina1970 pisze:
pomponmama pisze:A ja ze strasznym dzieckiem właśnie wróciłam od dentysty - było jechane w kanał 8O Ja nie wiem! Ja nie rozumiem jak ta ciocia czarodziejka to robi, ale moje dziecko, które wymiotował na sam widok fotela dentystycznego - przychodzi do dentysty z bananem od ucha do ucha, daje cioci buzi, siada na fotelu z własnej i nieprzymuszonej woli, otwiera buzię (bez lewarka) pozwala sobie wiercić bez protestu i bez histerii nawet. 8O 8O 8O Nie potrzebne było znieczulenie, zero stresu, po wszystkim grzecznie zlazła z miejsca kaźni, z uśmiechem pożegnasła ciocię i obiecała, że za tydzień znowu przyjdzie tego zęba dokończyć. Po prostu...... 8O 8O 8O 8O 8O 8O Co fachowiec, to fachowiec! :ok:

Oooo :-) to dobrze, nie?
Ja się panicznie boję dentysty ale kiedyś chodziłam do wspaniałej kobietki - tak na mnie działała uspokajająco, że zasypiałam na jej fotelu bez znieczulenia - zero stresu. Może miała bioprądy?

Nieeeee... nasza ma koty... i tajemne moce.... to chyba czarownica jest :roll: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto gru 07, 2010 19:10 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Nie, ja mówię o swojej, że bioprądy miała :-)
A, jak ma koty i moce to sprawa jasna :-)
Puszeńko

jozefina1970

Post » Wto gru 07, 2010 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Czy szanowne siostry mogłyby podnieść czasem bazarek na rzecz skarpety naszego paktu? Link w podpisie :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto gru 07, 2010 19:47 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

http://londynek.net/newslajt/Koty+chron ... ws_id=1662
Szkoda że moja mama nie miała kotów... :lol:

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Wto gru 07, 2010 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

pomponmama pisze:A ja ze strasznym dzieckiem właśnie wróciłam od dentysty - było jechane w kanał 8O

Zuzia zuch :1luvu: pomponmama zuch :1luvu: I dentystka zuch :1luvu: :ryk:
A ja już spakowana, odprawiona, pogoda zamówiona, jutro lecimy :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 07, 2010 19:59 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Dokąd shirko? 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]