ledwo im sie ten groszek do pyszczka miescil..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:Moje kocięta jak odchodzą z domu musza mieć ukończone 12 tygodni (Twój jest chyba starszy) I wtedy jedza już: Gotowana rybke oczywiście filety( z morszczuka), surową wcześniej przemrożoną wołowinę, surowego kurczaka, albo indyka też wcześniej mrożonego, żóltko jaja przepiorczego, biały serek najlepiej "Bieluch" bo naturalny, piją smietankę taką do kawy. Puszeczki dla maluchów też.
Ale jeśli on jeszcze tego nie jadł, to zacznij podawać, ale tylko jeden produkt przez 2 -3 dni i sprawdzaj, czy nie jest na to uczulony (nie ma wymiotow, biegunki, czy uczulenia skórnego). jeśli jest ok. podaj coś następnego. W ten sposób mozna szybko wyłapać czego nie powinien dostawać. To jest papu dodatkowe, a cały czas dostępne jest w miseczkach suche i woda.
Szura pisze:To fajnie, że podpowiedzi przydadzą się. Ale na pierwszy raz niech to bedą małe ilości
Ciepła pisze:moje natomiast lubia rybe surowa..
wola zoltko kurze..
maciejowa pisze:Spadam na konsultacje dziewczynkiMoże wreszcie przestanie mnie dusić, jak się uspokoję
maciejowa pisze:
Hehe, to nic nowego Sylwia. W Korczaku zawsze było, że wchodzisz jak przychodziszOni tylko godzinę podają, żeby w rejestracji się o odpowiedniej porze odmeldować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek i 28 gości