ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 11:40 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

krynia08 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=121156

Dzięki Krynia. Zgłosiłam się, może dostanę :wink:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Wto gru 07, 2010 11:43 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

agatka84 pisze:
krynia08 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=121156

Dzięki Krynia. Zgłosiłam się, może dostanę :wink:

:ok:
krynia08

Post » Wto gru 07, 2010 12:00 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

PODCZYTAŁAM ŻE SIĘ UDAŁO :D :piwa:
krynia08

Post » Wto gru 07, 2010 12:03 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

krynia08 pisze:PODCZYTAŁAM ŻE SIĘ UDAŁO :D :piwa:

Ja właśnie też. :)
Każda ilość się przyda, zwłaszcza, że bardzo mi się finanse skurczyły.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 07, 2010 12:55 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

Martwi mnie, że on nie je, ale koty po odrobaczeniu (jeśli były silnie zarobaczone) to tak mają. Nie chcę być specjalistką, ale jesli Renata pisze, że Maniuś jeszcze ma robale, to muszą mieć ich wszystkie kotki całe mnóstwo. Jeden z moich kotów to po odrobaczeniu przez cały tydzień był przymulony i nie chciał jeść.
Ja obstawiam przy Burasku-podrostku, że powodem jego niejedzenia są toksyny od obumarłych robali.
Cieszę się, że on taki fajny jest, bo myslałam (poważnie), że nic z niego nie będzie. Super, że on taki miły.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto gru 07, 2010 13:28 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

golla pisze:Martwi mnie, że on nie je, ale koty po odrobaczeniu (jeśli były silnie zarobaczone) to tak mają. Nie chcę być specjalistką, ale jesli Renata pisze, że Maniuś jeszcze ma robale, to muszą mieć ich wszystkie kotki całe mnóstwo. Jeden z moich kotów to po odrobaczeniu przez cały tydzień był przymulony i nie chciał jeść.
Ja obstawiam przy Burasku-podrostku, że powodem jego niejedzenia są toksyny od obumarłych robali.
Cieszę się, że on taki fajny jest, bo myslałam (poważnie), że nic z niego nie będzie. Super, że on taki miły.

Też mnie martwi jego niejedzenie. Dobrze, że daje wszystko przy sobie zrobić i można go karmić strzykawką.
On był odrobaczony w sobotę, ale nic z niego nie wylazło ani żywe ani martwe.
Mój kociak Piotrello był bardzo zarobaczony glistami. Tak jak piszesz, na pewno wszystkie mają robuny.
Już go na straty spisałaś? :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 07, 2010 14:39 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

Jeżeli moje koty były odrobaczone 3 tygodnie wstecz to teraz znów muszę je odrobaczyć? :?
Maniek do wczoraj robił do swojej kuwety ale nie wiem czy moje nie robiły w Maniusia.Jak był w łazience to miałam pewność,że to co w kuwecie to tylko jego.W dzień też mogłam upilnować ale w nocy robią co chcą.
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto gru 07, 2010 16:53 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

Renata czy masz swój wątek? trzeba by założyć wątek tymczasów i będziemy prosić o wsparcie :ok:
Byłam dziś z bratanicą na cmentarzu, były 3 kotki wciągnęły 2 puszki fast fooda, w miskach miały resztki na oko psiego jedzenia, dziewczyny z Torunia trzeba pomyślec żeby tam choć co drugi dzień podjechać, dać choć puchę z TESCO, poważnie dziś kocice były głodne. W sumie to diabli wiedzą jak jest z ich karmieniem, czy ktoś z firmy daje im codziennie?? resztki psich chrupek by wskazywały na to, że coś tam dostają. Jestem niezmotoryzowana także mogę bratanicę namówić na raz w tygodniu.

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto gru 07, 2010 17:02 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

Nie nie mam i prawdę powiedziawszy nie wiem jak się do tego zabrać :(
Teraz wychodzę do weta ze swoim kociakiem,jak wrócę to się odezwę
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto gru 07, 2010 18:51 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

PearlRain pisze:Renata czy masz swój wątek? trzeba by założyć wątek tymczasów i będziemy prosić o wsparcie :ok:
Byłam dziś z bratanicą na cmentarzu, były 3 kotki wciągnęły 2 puszki fast fooda, w miskach miały resztki na oko psiego jedzenia, dziewczyny z Torunia trzeba pomyślec żeby tam choć co drugi dzień podjechać, dać choć puchę z TESCO, poważnie dziś kocice były głodne. W sumie to diabli wiedzą jak jest z ich karmieniem, czy ktoś z firmy daje im codziennie?? resztki psich chrupek by wskazywały na to, że coś tam dostają. Jestem niezmotoryzowana także mogę bratanicę namówić na raz w tygodniu.

Byłaś tam dzisiaj? Super. Właśnie mam wrażenie, że jakoś gorzej u nich z karmieniem przez innych ludzi. Póki nie było śniegu to nie były specjalnie głodne, a teraz są.
Ty raz w tygodniu, ja raz też na pewno. Ktoś może jeszcze byłby chętny czasem się tam wybrać?
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 07, 2010 18:53 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

byłam niejako po drodze, bratanica tam raz w tygodniu może zajechać, zresztą ma kilka puszek fast fooda kociego w bagażniku, dzisiaj były głodne mimo tych resztek w miskach, rzuciły się na puszkowe jedzenie. Kocura nie było dzisiaj ale pora była dosyć wczesna.

PearlRain

Post » Wto gru 07, 2010 18:54 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

Jeśli ktoś może służyć wsparciem finansowym to bardzo prosimy. Kociaki u Renaty bardzo się pochorowały, a weterynarze nie liczą za ich leczenie ulgowo. W ostatnich dniach poszły straszne pieniądze na podstawowe leki. Ja kombinuję fanty na bazarek. Grosz do grosza i może coś się na kociaki u Renaty uzbiera.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 07, 2010 19:03 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDTDrugiPodrostekZłapany/Foto str.20

wystawisz bazarek dorzucę od siebie kilka fantów, rzeczywiście Renacie potrzebne wsparcie
prosimy o wsparcie dla Renaty na leczenie tymczasów :ok:
Agata może daj w tytule wątku wsparcie potrzebne

PearlRain

Post » Wto gru 07, 2010 19:07 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDT.PotrzebneWsparcieFinansowe

Słuchajcie dziewczyny, u Renaty jest bardzo źle. Kociaki kiepsko, na dodatek zachorowała jej własna Lusia. Ma takie same objawy jak kociaki.
Weci wykluczyli w weekend panleukopenię, ale teraz to już cholera wie.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Wto gru 07, 2010 19:24 Re: ToruńKotyzCmentarza.KotyWDT.ZKociakamiŹlePotrzebneWsparcie

wstawię apel na facebooku, wsparcie bazarkiem też mile widziane :ok:

PearlRain

[poprzednia][następna]