Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 18:25 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Sterylki więc wyznaczone tylko kasy na nie brak............
magdajedral

Post » Wto gru 07, 2010 9:36 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Właśnie wróciłyśmy z Natalią z lecznicy. Koteczka mają ustalony termin zabiegów na 15 grudnia godzina 9. Kciuki potrzebne. Lekarz ocenił guzek jaki mały więc tylko on będzie usuwany wraz ze sterylką. Boję się jak nigdy dotąd.

No to czekamy i :ok:
Musi być dobrze!
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto gru 07, 2010 11:31 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

No właśnie nie w koterii bo jednak nie chciałam ich zostawiać na ponad tydzień w obcym miejscu, a poza tym nie było pewności, że dokonaja sterylki i usunięcia guza jednocześnie. A tu już wszystko umówione. Pozostaje tylko kasę uzbierać na sterylki i będzie po wszystkim.
magdajedral

Post » Wto gru 07, 2010 20:46 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Podnosze bo bardzo pilne!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 21:24 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Wciąż się przypominam ale prawie nikt tu już nie zagląda.....
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 21:35 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Wciąż się przypominam ale prawie nikt tu już nie zagląda.....

zmieniam tytuł bazarku jak mogę - w końcu musi zaskoczyć. Potrzebuję tylko informacji która kotka ma oprócz sterylki operację usunięcia guzka i jaki jest wyznaczony koszt.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro gru 08, 2010 21:46 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Magda... co ja mam zrobić? Co ja mogę zrobić?
Przepraszam :cry:
najszczesliwsza

Post » Śro gru 08, 2010 21:49 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Zosia będzie miała usuwany guzek ale ten zabieg sponsoruje fundacja im. Kotki Mazurki. Koszt obu sterylek został ustalony ostatecznie na 360zł. Na razie jest moje 100zł i 30zł oferuje Tusinka.
Agata, nic nie możesz. Tak samo jak ja nie zmienisz świata. Przecież rozumiem, naprawdę jest ok. Proszę chociaz o kciuki i jak możesz to może napisz kilka słów do osbób które udzielały się na wątku gdy chciano je uśpić.
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 22:42 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Magdajedral - spokojnie, policz, z twojego (mojego autorstwa ) bazarku tez już masz troszkę pieniędzy. Zaraz zmienię wpis w pierwszym poście - może to coś więcej da.
niestety nie mogę dać kasy - po prostu nie mam, ale pomyślę może nad inną formułą bazarku - właściwie już od kilku godzin intensywnjie myślę.

Bedzie dobrze, zobaczysz. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro gru 08, 2010 22:45 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Staram się w to wierzyć, a Tobie Marzenko bardzo dziękuję za tę formę pomocy, to naprawdę BAAAAAAAAADRZO dużo.
Teraz me myśli krążą przy tej kotce, bo czuję się jak kretyn że nie umiem jej złapać, a jak ją miała to wypuściłam przez własną głupotę:

viewtopic.php?f=1&t=121200&start=45
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 22:52 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Staram się w to wierzyć, a Tobie Marzenko bardzo dziękuję za tę formę pomocy, to naprawdę BAAAAAAAAADRZO dużo.
Teraz me myśli krążą przy tej kotce, bo czuję się jak kretyn że nie umiem jej złapać, a jak ją miała to wypuściłam przez własną głupotę:

viewtopic.php?f=1&t=121200&start=45

Magda nie obwiniaj się, kotka pewnie jest przepędzana przez ludzi i straciła zaufanie do człowieka.... uda się!!!!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw gru 09, 2010 10:13 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

HOP!! Na pierwszą po pomoc!!!

Marzenia11

Post » Czw gru 09, 2010 15:01 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Pomoc przy sterylizacjach kotki oferowała na gronie dziewczyna o nicku XAgaX tutaj. Czy jakiś taki podobny.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 09, 2010 15:08 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Zaraz poszukam :)
magdajedral

[poprzednia][następna]