pamięta ktoś małą Gagę z dziwnym, zakręconym ogonkiem??

Oraz jej brata Borysa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Odbiorę żwirek jutro.
Dzisiaj na Kocimskiej ok, poza Majerankiem, który nadal ma rozwolnienie. I paskudne zmiany na głowie i przy uszach. To może być grzyb, bo chyba nie swędzi, chociaż mam nadzieję, że to alergia pokarmowa. A on tak słodko barankuje i mizia się.
Czy on ma szansę na jakiegoś weta - wiem, że teraz bardzo trudno jest....
Aha, Rumcajs (większy) łzawi mocno z lewego oczka.
Koty dostały na mikołajki shebę i gourmeta, dzikie też - Klara na mnie nasyczała i gulgotała wściekle, jak dawałam miskę, a Stefan chciał zabić wzrokiem. W cat-roomie towarzystwo wybawione do upadłego.
Była p. Justyna, studentka, która wczoraj była w GK, wzięła ulotki do rozdania i plakaty kociego mikołaja. Rozpropaguje kociarnię wśród znajomych, może znajdą się osoby na DT lub chociaż do regularnego miziania. Justyna zakochała się w Dygotce.
Tweety pisze:
Dziś Mikołaj, dla niektórych ma specyficzne prezenty ...
kosma_shiva pisze:dzięki Sol
GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00
04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja, kocuria
05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina, Kocuria
3. Katgral, Kocuria
11.12. sobota
1. miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Kinga Warmijska
3. anna09, edit_f
12.12. niedziela
1. Miszelina, Katgral
2. Kasumi, Solangelica
3. Kocuria, Vanja
18.12. sobota
1. Miszelina, akima
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva
3. Kasumi, Kocuria
19.12. niedziela
1. Miszelina, akima
2. Kasumi, kosma_shiva
3. Kasumi, Kocuria
miszelina pisze:Co z kotami na ten weekend? Bo Majeranek raczej odpada, chyba że wet potwierdzi, że te zmiany to nie grzyb. A on jest taki przymilny, barankuje i mruczy.
Zostaje Sezam, Tymianek i Dygotka oraz Truskawka. No i Elma, jak nie idzie do domu w tym tygodniu. Tylko, że to trochę mało. Grafik koci, please!!!!
Aha, wzięłam jedno pudło z Kocimskiej, folię mam, sama sobie budkę zrobię. Niestety nie mam jak odebrać tych budek z Długiej.
kussad pisze:Gdzie można znaleźć banerek do głosowania na Was?Przeszukałam "banerkowo" i nie wiem co jeszcze?
Cammi pisze:kussad pisze:Gdzie można znaleźć banerek do głosowania na Was?Przeszukałam "banerkowo" i nie wiem co jeszcze?
W podpisie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 103 gości